Facility manager Rotterdam (PPS)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Capelle aan den IJssel

Strukton Worksphere is voor een groot aantal PPS- projecten verantwoordelijk voor de exploitatiefase met een looptijd van 20-30 jaar waaronder o.a. de Kromhout Kazerne in Utrecht,  Rijkskantoor de Knoop in Utrecht, DUO in Groningen, het Ministerie van Financiën in Den Haag   en het detentiecentrum DC16 in Rotterdam.
DC16 is het consortium bestaande uit Strukton en Ballast Nedam welke gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de exploitatie van het Detentiecentrum te Rotterdam (Airport). Het Detentiecentrum is in 2010 opgeleverd en heeft  een exploitatiecontract van 25 jaar. Het complex heeft 320 (voornamelijk tweepersoons) cellen.

Dit ga je doen

Als facilitair manager bij DC16 ben je organisatorisch, financieel, kwalitatief en administratief verantwoordelijk voor vrijwel alle aandachtsgebieden binnen het facilitaire vak, conform de overeenkomst. Je beschikt niet alleen over facilitaire ervaring maar beschikt ook over juridische, financiële en contractuele kennis en ervaring.
Je bent voor de opdrachtgever het eerste aanspreekpunt en bent zichtbaar op de klantlocatie, DC16, aanwezig. Je realiseert doelstellingen door het effectief inzetten van mensen en middelen in samenspraak met de opdrachtgever en de (partner)leveranciers. Als facilitair manager geef je direct sturing aan een team van +/- 5 FTE en indirect aan circa 30 medewerkers. Je rapporteert direct aan de exploitatiemanager en indirect aan de raad van bestuur van het consortium.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een hbo-diploma Facilitair Management (aangevuld met vakgerichte hbo opleidingen) en ten minste 5 jaar relevante werkervaring in gelijkwaardige functie en werkomgeving;
 • Je hebt kennis en affiniteit op gebied van hard- en soft services;
 • Je bent organisatiesensitief, je hebt oog voor verschillende belangen en je beweegt je makkelijk tussen verschillende niveaus en types;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving voor de eigen, directe werkomgeving en processen;
 • Je hebt kennis van geïntegreerde contractvormen en je bent gewend om procesmatig te werken ;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse  taal in woord en geschrift en je bent communicatief vaardig;
 • Je bent van nature een ambassadeur en hebt hospitality-bloed;
 • Je bent loyaal en voelt je verbonden met je werk en de organisatie.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende en afwisselende fulltime functie met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een goed salaris en zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Marcel Coenen, HR Manager Regio Zuid-West, telefoonnummer 06 - 5109 2512.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via