Adviseur en kwaliteitsmanager verhardingen

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Oldenzaal

Weet jij alles over asfalttechnologie en misschien zelfs ook wel over betonverhardingen? Kan jij strategische doelstellingen vertalen naar operationeel succes? En zoek jij een vaste baan met een goed salaris waarbij je samenwerkt met zeer deskundige en betrokken collega’s die je zeer welkom laten voelen? Dan zou een baan als Adviseur en Kwaliteitsmanager Verhardingen goed bij jou passen. De inhoud van deze baan wordt bepaald door jouw competenties en ervaring. Jij maakt je eigen functie. Kopje koffie?

Dit ga je doen

Jij gaat nauw samenwerken met collega’s die het werk al zo’n 30 jaar doen en waar veel deskundigheid zit. Samen kijk je hoe het nog beter kan, er is namelijk altijd ruimte voor verbetering en ontwikkeling.

Als adviseur en kwaliteitsmanager verhardingen ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en het laten uitvoeren van het veld- en laboratoriumonderzoek. Daarbij stuur je drie collega’s aan, een Laborant en twee Technologen. Daarnaast ben jij gedurende het hele project, tenderfase tot inkoop tot onderhoud nadien, verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit.

Jij houdt je bezig met het opstellen, toetsen en verifiëren van wegenbouwkundige adviezen. Hierbij werk je nauw samen met zowel interne als externe specialisten in complexe en eventuele risicovolle en omvangrijke projecten. Een voorbeeld. Je signaleert in een plan dat er niet genoeg materiaal wordt ingezet om het asfalt te verdichten. Jij schakelt dan met de projectleider en geeft jouw advies. Daarbij draag je zorg voor de optimale keuze van materialen, methoden en technieken. Je bewaakt de gemaakte keuzes en stuurt indien nodig bij. Verder geef je advies over mogelijke optimalisaties en beheersmaatregelen voor gesignaleerde risico’s en keuringsplannen.

Verder werk je actief mee aan innovatie en ontwikkeling van onze producten en lever je een actieve bijdrage aan het kennisniveau binnen de organisatie. Om dit goed te kunnen blijven doen, volg je de trends en ontwikkelingen in de wegenbouw over bijvoorbeeld ontwerp- en productontwikkeling. Eén keer per maand heb je ook een overleg met de andere kwaliteitsmanagers om kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Oldenzaal gaat jouw standplaats zijn, maar je bezoekt met regelmaat projecten, regiokantoren en opdrachtgevers in de regio noord en oost Nederland.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Binnen je werk schakel je met veel partijen. Gelijkwaardigheid vinden wij hier erg belangrijk. Het is van belang dat je een goede balans kent. Jij kan je profileren als een echte adviseur. Jij weet mensen te overtuigen door jouw vlotte babbel, door jouw inhoudelijk kennis, je commerciële instelling en door jouw passie voor het vak. Hierbij verlies je de expertise van je collega niet uit het oog en zorg je dat je de relatie goed onderhoudt. Daarnaast kom je proactief met ideeën en zorg je dat je geen dingen belooft die je niet kan waarmaken. Afspraak is afspraak.

Verder:

  • Beschik je over een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting Civiele techniek of Asfalttechnologie
  • Heb je minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van asfalt- en betonverhardingen, technologie en regelgeving.
  • Heb je een goed professioneel netwerk
  • Is kennis en ervaring met OIA, CARE, Cl5A een pré

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei.
Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week). Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.3

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, Corporate Recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van Adviseur en Kwaliteitsmanager Verhardingen dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via