Opzichter- werkvoorbereider rail-infra & groenbeheer

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Onderhoud - Haarlem
Woon jij in de regio Haarlem, Amsterdam, Almere en ben je een ervaren opzichter rail, infra of groenbeheer en heb jij al enige ervaring als werkvoorbereider? Bij dit prachtig rail infrabedrijf ben je gegarandeerd van uitdagende groen werkzaamheden.

Dit ga je doen

Samen met je team voer je in PGO Kennemerland en PGO Amstelsepoort de verantwoordelijkheid voor het aansturen en organiseren van inspectie- en herstelwerkzaamheden binnen het groenbeheer en help je soms met de uitvoering daarvan. Je bent daarom regelmatig buiten te vinden en van begin tot eind betrokken bij het groenonderhoud en -beheer langs het spoor. De kwaliteit en voortgang worden door jou nauwlettend in de gaten gehouden. Het werk wordt veel in de weekenden, avonden en nachten uitgevoerd. Veiligheid staat daarbij altijd voorop.
 
Het takenpakket van de opzichter- werkvoorbereider rail infra groenbeheer bestaat o.a. uit:

 • Het voorbereiden van de uitvoering zoals het controleren van uitvoeringsdocumenten en het verzamelen van materialen en gereedschappen
 • (Mede) lokaliseren, analyseren en verhelpen van omgevings- en groenklachten
 • Het uitvoeren en aansturen van aan groenbeheer gerelateerde projecten
 • Verrichten van metingen en controles en het uitvoeren en registreren van inspecties
 • Rapporteren van de voortgang en administreren van gegevens
 • Functioneel leidinggeven aan monteurs

Dit is je afdeling

Je maakt onderdeel uit van Strukton Rail Nederland bv. We werken in 2 werkmaatschappijen (SR Projecten en SR Onderhoud) waarbij jij gaat werken voor Strukton Rail Onderhoud. De werkmaatschappijen kenmerken zich door de drive om succes te hebben, binnen een PGO gebied minder storingen en snellere hersteltijd te bewerkstelligen en gezamenlijk de projecten tot een goed einde te brengen. Naast de andere monteurs werk je nauw samen met de infraverantwoordelijke. Wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt, dan staan je collega's klaar om je te helpen. Samen wordt er gekeken naar de beste oplossing.

Het vertrekpunt van je werkzaamheden is Haarlem of Almere, waarna de werkzaamheden voornamelijk plaats zullen vinden in het onderhoudsgebied PGO Kennemerland (gebied tussen Haarlem, Leiden, en Schiphol) en PGO Amstelsepoort (gebied tussen Breukelen, Amsterdam Zuid, Weesp en Kampen). Het kan ook voorkomen dat je werkzaamheden buiten deze regio plaatsvinden.

Dit verwachten wij van jou

 • Een (groen) technische opleiding minimaal op MBO niveau 3 met als studierichting bijvoorbeeld bos- en natuurbeheer, groen en cultuurtechniek, infra / GWW of civiel
 • Minimaal twee jaar ervaring in infra / groen of GWW technische werkzaamheden of in het werken aan het spoor
 • De intentie hebben om voor de lange termijn aan de slag te gaan bij Strukton Rail
 • In bezit van rijbewijs B
 • Flexibiliteit in beschikbaarheid
 • Discipline op gebied van veiligheid
Over het algemeen werken we wanneer er geen treinverkeer is. Je bent dus bereid te werken in de avond, nacht en in het weekend.

Dit mag je van ons verwachten

Om te beginnen vinden wij een collegiale sfeer en een sociaal bedrijfsbeleid uiterst belangrijk. De opzichter- werkvoorbereider rail infra groenbeheer krijgt de ruimte om te werken maar ook om te groeien! Strukton Rail is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. Dit is dus een uitdagende functie voor een vakman met overzicht.

 • Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen heeft Strukton Rail verschillende interne en externe MBO / HBO / WO studiemogelijkheden.
 • Een salaris van € 2830 tot € 3995 bruto per periode van 4 weken, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring. Dit betekent dat je dus 13 keer per jaar betaald krijgt én daar komt ook nog vakantiegeld en toeslag voor weekend- of nachtwerk bij!
 • En bieden we onze medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de CAO RIS (Railinfrastructuur), waarmee je recht hebt op o.a. 25 vakantiedagen en 23 roostervrije dagen per kalenderjaar.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via