Tender coördinator

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Eindhoven

Ben jij iemand die altijd wil winnen? Ben jij goed in plannen en coördineren? Dat zijn dé ingrediënten om een succesvol tender coördinator te zijn. Wij zoeken een nieuwe collega, die ons gaat helpen met het winnen van tenders op het gebied van verkeer en mobiliteit. Een functie met veel vrijheid en flexibiliteit binnen een open en betrokken organisatie, waarin iedereen elkaar graag helpt om beter te worden. Wordt deze leuke, vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden jouw eerste overwinning?

Dit ga je doen

Als tender coördinator ben jij verantwoordelijk voor het hele tenderproces, van de kleine tot middelgrote projecten. Voordat we gaan tenderen, maak je eerst een analyse. Met deze analyse kunnen we bepalen of we bij deze tender een goede bijdrage kunnen leveren vanuit ons specialisme. Zodra er groen licht is gegeven op de analyse, ga je aan de slag met het formeren van een tenderteam. Deze bestaat bijvoorbeeld uit specialisten, adviseurs, begroters en ontwerpers. In een kick-off spreek je met dit team door wat het werk in gaat houden en wat er van het team verwacht wordt.

In het tendertraject denk je goed na wat er nodig is om de tender te winnen. Je schakelt bijvoorbeeld met jouw collega’s die bezig zijn met de uitvoering en vraagt naar wat de mogelijkheden zijn en wat zij denken dat de beste manier is. Of je legt bijvoorbeeld contact met een gedragspsycholoog om erachter te komen hoe je mensen het beste kan begeleiden bij wegwerkzaamheden.

Jij coördineert de werkzaamheden die nodig zijn om tot een optimale en tijdige inschrijving te komen. Daarnaast bepaal jij de kostprijs voor de projecten, geef je adviezen en beoordeel je de EMVI-plannen. Ook beheer je de documenten ten behoeve van bestek-, plan- en kostprijsgegevens. Jij houdt scherp in de gaten of de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Dan krijgen alle partijen die mee hebben gedaan aan de tender, een score. Diegene met de beste score wint de tender. Deze score ga je uiteraard evalueren. Heb jij de tender gewonnen? Dan zorg je voor een juiste werkoverdracht naar de uitvoering.

De projecten kunnen verspreid in Nederland liggen. Jij bent waar de tender zich begeeft, jouw standplaats zal Eindhoven zijn.

Dit is je afdeling

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting in zowel tijdelijke- als definitieve verkeerssituaties en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit zes vestigingen verspreid over Nederland.

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie hoef je geen ervaring te hebben als tender coördinator. Heb je die wel? Dan is dat mooi meegenomen. Wat wij wel erg belangrijk vinden is dat je goed kan plannen en kan coördineren. Jij hebt het overzicht. Daarnaast heb je goede ontwikkelde communicatieve vaardigheden en ben je een stevige gesprekspartner. Op die manier weet je goed mensen te overtuigen wanneer dat nodig is. Ook denk je actief na over hoe je de tender kan winnen en onderneem je actie. Verder:

  • beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • heb je een aantal jaar werkervaring, bijvoorbeeld als planner of als tender coördinator;
  • is het een pré wanneer je kennis hebt van UAV-GC, bekent bent met Best Value Procurement (BVP) aanbestedingen en wanneer je EMVI kennis hebt.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Jij hebt veel specialisten om je heen die jou alles kunnen leren over ons vak.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 48 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week). Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van tender coördinator dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via