HR-medewerker

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Scharwoude

Sinds de oprichting in 1913 is er in Scharwoude niets veranderd als het gaat om de bedrijfscultuur: de drang naar innovatie, het gemakkelijke contact tussen alle collega’s en de verantwoordelijkheid die je wordt toevertrouwd. Als HR-medewerker lever je hier een belangrijke bijdrage aan, want jij komt te werken in het hart van onze organisatie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s als het gaat om HR gerelateerde zaken. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de complete HR-administratie en krijg je ook de mogelijkheid om eigen initiatieven tot uitvoering te brengen. Word jouw sollicitatie voor deze vaste baan, jouw allereerste initiatief bij Strukton Civiel?

Dit ga je doen

Collega’s zullen bij jou aankloppen, vaak letterlijk, wanneer ze vragen hebben omtrent personeelszaken. Ook zal je veel contacten hebben met bijvoorbeeld onze salarisadministratie in Utrecht en de andere HR-afdelingen van andere vestigingen binnen Strukton Civiel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de complete HR-administratie en ondersteun je de HR-adviseur en HR-manager. Van instroom & uitstroom, tot beheer van het informatiesysteem, tot verlofregistraties & ziekteverzuim en tot opleiding & ontwikkeling. Binnen deze functie krijg je veel vrijheid. We staan open voor jouw ideeën en vinden het alleen maar prettig wanneer je meedenkt over hoe processen verbeterd kunnen worden.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent de persoon waar collega’s graag naar toe gaan als ze een vraag hebben. Ze voelen zich gehoord door jou, doordat jij meteen actief met hun vraag aan de slag gaat en ook omdat jij alles weet van personeelsadministratie. Het registreren, administreren en het opstellen van documenten is voor jou dan ook gesneden koek. Het is hierbij van belang dat je in de gaten houdt welke vraag of activiteit de meeste prioriteit heeft. Jij weet dan ook goed hoe je jouw werk moet organiseren en plannen. Daarnaast kun jij signaleren wanneer er iets niet juist gaat of beter kan, vervolgens onderneem je actie of kom je met ideeën.

Verder:

  • Beschik je over een afgeronde MBO 4 opleiding richting HR
  • Ben je ervaren als het gaat om de HR-administratie
  • Beheers je Excel en het Microsoft Office pakket op basis niveau
  • Is het een pré wanneer je gewerkt hebt in de bouw of techniek branche.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer laagdrempelige, open en warme werkomgeving. Ook is er veel aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Binnen deze baan krijg je bijvoorbeeld veel ruimte om met initiatieven te komen en om je functie zelf meer vorm te geven.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage, reiskostenvergoeding en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week), 32 uur is bespreekbaar.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van HR-medewerker dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren  via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via