Voorman Infra/GWW

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Oldenzaal

Buiten werken, voeten in het zand, leuke collega’s, gave machines en stoere projecten. Geen dag is hetzelfde. Hard werken en een goede beloning. Interesse?

Dit ga je doen

Je werkt buiten aan onze infrastructurele projecten; dus met de voeten, of beter gezegd de veiligheidsschoenen, in het zand. Je maakt de mooiste infrastructurele projecten in de regio en dit doe je samen met de leukste collega’s. Als voorman ben je het eerste aanspreekpunt voor de uitvoerder. Jij zorgt ervoor dat het team samen met jou de werkzaamheden uitvoert die nodig zijn om onze projecten op tijd op te leveren. Je denkt mee en onderneemt actie om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Is de uitvoerder niet op het project aanwezig dan ben jij de vraagbaak voor zowel de klant, de direct omwonenden als collega’s.

Onze projecten voldoen altijd aan een hoge kwaliteitsnorm. Dat is waar wij voor staan. Het is jouw taak om hierop goed te letten. Eventuele afwijkingen zie je direct en meld je bij de uitvoerder. Een functie voor een buitenpersoon uit de regio Overijssel of Gelderland.

Dit is je afdeling

Je werkt vooral met teams samen in de regio Overijssel en Gelderland. Uiteraard zorgen we er voor dat je je verbonden blijft voelen met het hoofdkantoor in Oldenzaal. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Er zijn regelmatig personeelsbijeenkomsten en we hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert waarbij partners ook welkom zijn.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een voorman met een afgeronde MBO-3 opleiding richting de grond-, weg- en waterbouw. Je bent een enthousiast persoon. Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed werken. En je wilt blijven leren. Verder heb je:

  • Brede algemene kennis en vaardigheden in uitvoerende werkzaamheden
  • Relevante contractkennis
  • Rijbewijs B/E
  • Enige ervaring in een soortgelijke functie

Dit mag je van ons verwachten

Wie goed werk levert, wordt goed beloond, dat is ons uitgangspunt. Daarom bieden we je een contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden: een goed salaris in 13 periodes, een mooie pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 48 vakantiedagen per jaar conform cao bouw & infra. Je komt te werken in een organisatie waar aandacht is voor jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij

Strukton Civiel is de expert in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Meer informatie kun je vinden op onze website www.struktonciviel.nl.

Solliciteren of meer weten?

Heb je een vraag over deze functie? Bel dan met Jan Hendrik Fischer, Rayonmanager via 0541 584 111.


Wil je solliciteren? Dan maken wij je het graag makkelijk! Stuur je CV via onderstaande ‘solliciteerknop’. Zijn wij een match? Dan nemen wij contact met je op om je uit te nodigen voor een kop koffie.

 

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via