Service en elektromonteur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3 - 4
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Scharwoude

Henk en Peter zijn een bekend duo binnen Strukton Civiel. Zij weten alles als van kalibraties tot veiligheidskeuringen tot alle andere elektrotechnische werkzaamheden voor elektrisch gereedschap en installaties. Samen regelen ze dat onze collega’s in West Nederland hun werk goed kunnen doen. Geweldig dus! Alleen gaat Henk binnenkort met pensioen. Wij zoeken dus een nieuwe collega! Heb jij ervaring met elektrotechniek richting industrie en wil jij graag zelfstandig werken in een open en warme werkomgeving? Word dan met Peter het nieuwe bekende duo!

Dit ga je doen

Samen met Peter ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerlei elektrotechnische werkzaamheden. Je onderhoudt bijvoorbeeld installaties in onze asfalt- of bitumencentrale, modificeert ze en lost eventuele storingen op. Maar je gaat ook langs bij collega’s die bezig zijn met een van onze civiele projecten in West-Nederland. Hier controleer je bijvoorbeeld het elektrisch gereedschap. In deze baan ben je bezig met diverse elektrotechnische technieken, van  regeltechniek, tot besturingstechniek en sterkstroom. Daarnaast houd je ook de administratie bij en controleer je op de juiste naleving van afspraken, regelingen en processen.

Deze werkzaamheden worden aan het begin van de week verdeeld tussen jou en je collega. Je werkt veelal in Scharwoude en omgeving, maar het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld een keer naar Middelharnis gaat.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Samen met Peter ga jij onze elektrotechnische afdeling runnen. Het is dan ook van belang dat jij beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goed kunt omgaan met de zelfstandigheid die je krijgt. Collega's vertrouwen jou. Daarnaast verwachten we niet dat je meteen alles kan, Henk en Peter gaan je namelijk veel leren. Dit werkt alleen als je je leergierig en open bent. Je kunt goed luisteren, je werkt graag met je handen en je vindt het niet erg om ze vuil te maken. Ook is het fijn als je flexibel bent en dat je kunt schakelen tussen de diverse werkzaamheden.

Verder:

  • Heb je minimaal 2 jaar werkervaring als elektrotechnisch medewerker richting de industrie
  • Heb je NEN1010 kennis
  • Beschik je over een MBO+ werk- en denkniveau
  • Is het een pré wanneer je bekend bent met E-plan en besturingstekeningen kunt maken. Heb je hier nog geen ervaring mee? Dan leren wij jou dat!

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. De sfeer is ongedwongen, niet hiërarchisch en de lijnen zijn kort. De collega’s kun je makkelijk aanspreken en zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar. 

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, krijg je korting bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en een personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week). Je ontvangt van ons een telefoon en omdat je naar diverse locaties gaat, krijg je  ook een leaseauto.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van service engineer? Dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via