Service en elektromonteur

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Scharwoude

Henk en Peter zijn een bekend duo binnen Strukton Civiel. Zij weten alles als het gaat om kalibraties tot veiligheidskeuringen en tot alle andere elektrotechnische werkzaamheden voor elektrisch gereedschap en installaties. Samen regelen ze dat onze collega’s in West Nederland hun werk goed kunnen blijven uitvoeren. Echter gaat Henk over een periode met pensioen, waardoor wij een nieuwe collega zoeken. Heb jij ervaring met elektrotechniek richting industrie en wil jij graag werken in open en warme werkomgeving met veel zelfstandigheid? Word dan het nieuwe bekende duo met Peter!

Dit ga je doen

Samen met Peter ga jij verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden. Je bent bijvoorbeeld installaties in onze asfalt- of bitumencentrale aan het onderhouden, modificeren en je lost eventuele storingen op. Maar je gaat ook langs jouw collega’s die op dat moment bezig zijn met een van onze civiele projecten in West Nederland. Hier controleer je bijvoorbeeld het elektrisch gereedschap. In deze baan ben je bezig met diverse elektrotechnische technieken van bijvoorbeeld regeltechniek, tot besturingstechniek en tot sterkstroom. Daarnaast houd je ook de administratie bij en controleer je op de juiste naleving van afspraken, regelingen en processen.

Deze werkzaamheden worden aan het begin van de week verdeeld tussen jou en je collega. Je zal veelal in Scharwoude en omgeving opereren, maar het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld een keer naar Middelharnis gaat.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Samen met Peter ga jij onze elektrotechnische afdeling runnen. Het is dan ook van belang dat jij beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goed om kan gaan met de zelfstandigheid die je veelal krijgt. Er wordt op jou vertrouwd. Daarnaast verwachten we niet dat je meteen alles kan, Henk en Peter gaan je namelijk veel leren. Dit werkt alleen als je je leergierig en open opstelt. Je kan goed luisteren, je werkt graag met je handen en je vindt het niet erg om ze vuil te maken. Ook is het fijn dat je flexibel bent en dat je kan schakelen tussen de diverse werkzaamheden.

Verder:

  • Heb je minimaal 2 jaar werkervaring als elektrotechnisch medewerker richting de industrie
  • Heb je NEN1010 kennis
  • Beschik je over een MBO+ werk- en denkniveau
  • Is het een pré wanneer je bekend bent met E-plan en besturingstekeningen kan maken. Heb je hier nog geen ervaring mee? Dan leren wij jou dat!

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Er heerst een ongedwongen, niet hiërarchische sfeer met korte lijnen. De collega’s zijn daarom zeer toegankelijk en zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week). Je krijgt van ons een telefoon en omdat je naar diverse locaties gaat, krijg je een leaseauto.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van service engineer dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via