Hoofdmonteur / Werkvoorbereider (V/M) Spoor Betuwe

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Onderhoud - 's-Hertogenbosch
Woon jij in de Betuwe heb je een technische opleiding, affiniteit met ICT en zie je werkvoorbereiding als een essentieel onderdeel van je werk? Dan ben jij de Hoofdmonteur / Werkvoorbereider Spoor waar Strukton Rail voor PGO Betuwe naar op zoek is.

Dit ga je doen

Samen met je team voer je in de omgeving van Den Bosch en Geldermalsen onderhoudswerkzaamheden uit aan het spoor. Om de werkzaamheden juist te benaderen leggen we de focus natuurlijk op veiligheid maar kijken we daarnaast ook naar de kennis en ervaring die jij inbrengt binnen het team. We richten ons op de persoonlijke wensen omtrent rooster, specialiteiten en ambities waardoor jou vaardigheden uitstekend tot hun recht komen. Het takenpakket van de Hoofdmonteur met voorbereidende taken bestaat o.a. uit:
 • Zorg dragen voor de werkvoorbereiding van de uitvoering zoals controleren van uitvoeringsdocumenten en verzamelen van materialen en gereedschappen
 • Uitvoeren van werkzaamheden aan spoorbouw,- of vernieuwingsprojecten
 • (Mede) lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen
 • Het aansturen van monteurs en het uitvoeren en registreren van inspecties

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Onderhoud werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo’n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met Big Data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Als hoofdmonteur / werkvoorbereider binnen PGO Betuwe neem jij mee aan bagage,
 • Een technische opleiding minimaal op mbo niveau 4 met als studierichting bijvoorbeeld WTB, AOT, Infra / GWW of Civiel
 • In bezit van rijbewijs B
 • Flexibiliteit
 • Discipline op gebied van veiligheid
 • Passie voor railinfra technieken en gevoel voor werkvoorbereiding.
Over het algemeen werken we wanneer er geen treinverkeer is. Je bent dus bereid te werken in de avond, nacht en in het weekend hier staan meer dan uitstekende vergoedingen tegenover.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij. Strukton vindt een collegiale sfeer en een sociaal bedrijfsbeleid uiterst belangrijk. De Hoofdmonteur met voorbereidende taken krijgt de ruimte om te werken maar ook om te groeien! Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen heeft Strukton Rail verschillende interne en externe MBO / HBO / WO studiemogelijkheden.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:

 • een zeer goed salaris tussen € 2869 en € 3595 per 4 weken dus 13 maal per jaar en aanvullende toeslagen (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen en 23 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via