Werkvoorbereider/Projectcoördinator

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Werkendam

Heb jij kwaliteit als fundament? Ben jij thuis in de Funderingstechniek? Ben jij in staat een goed projectplan op te stellen, te bewaken en bij te sturen? Ben jij een goede leidinggevende voor onze medewerkers en een goede gesprekspartner voor onze opdrachtgevers? Dan ben jij de juiste persoon voor Terracon.

Dit ga je doen

Het speelveld van de Werkvoorbereider/Projectcoördinator is afwisselend en breed. Je werkt concreet mee aan high-tech projecten in uitvoering. Jij en jouw collega’s vertalen vraagstukken naar oplossingen die in de praktijk werken. Je zoekt naar een optimale planning van mensen en materieel. Je draagt zorg voor het opstellen, uitvoeren, bewaken en bijsturen van werkmethoden. Ook het uitvoeren, presenteren en adviseren van varianten onderzoek op techniek, tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie, veiligheid en risico’s aan de directie behoort tot jouw taken.

Oplossingen die verder gaan dan alleen techniek; ook de vertaling van de oplossingen naar collega’s en opdrachtgevers is belangrijk.

Dit wordt jouw werkplek

Alle dertig medewerkers van Terracon zijn gedreven en zeer gemotiveerd in de funderingstechnieken en werken mee aan een grote diversiteit aan projecten in binnen- en buitenland. Voor het (inter)nationaal werken kan het voorkomen dat je periodes “in de kost” zit. Uiteraard zijn hier goede arbeidsvoorwaarden voor.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider/Projectcoördinator die samen met het team van het bedrijfsbureau de wensen van de klant optimaal vertaalt naar een uitvoerbare funderingsoplossing, waarbij tijd en kwaliteit de leidraad is. Je bent besluitvaardig, communicatief en organisatorisch sterk. Verder:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
  • 3 tot 5 jaar ervaring in het vakgebied Funderingstechniek
  • Bij voorkeur enige ervaring in een vergelijkbare functie
  • Ervaring met werken in het buitenland is een pré

Dit mag je van ons verwachten

Een verantwoordelijke en afwisselende functie op het kantoor in Werkendam en op de diverse (inter)nationale projecten in een werkomgeving met korte lijnen, een prettige werksfeer en met aansprekende projecten. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen.

Dit zijn wij

Een landelijk en internationaal bedrijf dat zich specialiseert in funderingstechnieken dat met beide benen stevig op de grond staat, maar dat ook oog heeft voor de modernste technieken en toepassingen.

Ervaren en bekwaam personeel, modern materieel, uitgebreide know-how en jarenlange ervaring, de persoonlijke inzet en het probleemoplossend vermogen maken Terracon Funderingstechniek B.V. tot een innovatieve specialist op het gebied van funderingen.

Zowel geheide paalsystemen, waaronder prefab betonpalen, Vibro-palen, Vibro-combi-palen, Terra-combi-palen en MV-trekpalen, alsmede trillingsvrije technieken zoals Terra-Son-palen en grondverdringende Terr-Econ-palen, vallen onder de expertise van Terracon. Daarnaast behoren ook paalwanden, slurrywanden en in de grond gevormde Terra-concrete-wanden tot het leveringsprogramma. Voor overige bijzondere technieken worden zonodig specialistische en ervaren buitenlandse partners ingeschakeld. Dankzij de gunstige geografische ligging van het bedrijf, werkt Terracon slagvaardig en efficiënt door heel de Benelux en Duitsland, terwijl ook Frankrijk, Engeland, Scandinavië en Oost-Europa regelmatig onder het werkterrein vallen.

Meer weten?

Heeft de functie van Werkvoorbereider/Projectcoördinator je interesse gewekt, maar wil je meer informatie neem dan contact op met Jan Leen van der Vlies (Directeur) via 06 50 85 42 48. Hij is iedere werkdag tot 20:00 uur bereikbaar voor vragen over deze functie.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie van Werkvoorbereider/Projectcoördinator? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Annelies Sterkenburg, HR Manager, via a.sterkenburg@tm-beheer.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via