Monteur Seinwezen PGO Veluwe

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Apeldoorn
Ben jij de ervaren Monteur Seinwezen die graag wil blijven werken in PGO Veluwe en ben je oplossingsgericht en een actieve speler in jouw team? Dan is Strukton Rail op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als Monteur Seinwezen ben je mede verantwoordelijk voor het storingsvrij houden van de aan jou toegewezen elektrische infratechnische systemen binnen het werkgebied PGO Veluwe. Je draagt zorg voor de goede kwaliteit van de specifieke objecten en systemen door het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud. Het vroegtijdig signaleren van afwijkingen aan objecten en daarop actie ondernemen, ook buiten jouw eigen specialisme. Het is jouw drijfveer om storingen te voorkomen, zodat de trein veilig kan rijden. Op het moment dat er wel storingen zijn, los je deze op een veilige, efficiënte en kwalitatieve wijze op.

 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van werkresultaten uit de instructie(s). Daarbij neem je altijd veiligheid, kwaliteit en gezondheid in acht.
 • Als Monteur Seinwezen benut je jouw specialistische en brede kennis en kunde van de infra binnen het PGO contract Veluwe zodanig dat storingen en afwijkingen voorkomen worden. 
 • Als Monteur Seinwezen ben je breed inzetbaar voor algemene klussen over de techniekvelden heen.
 • Controleren van de naleving van KAM en veiligheidsregels door alle partijen en actie nemen bij afwijkingen.

Dit is je afdeling

In deze functie maak je deel uit van de het onderhoudsteam PGO Veluwe. De Monteur Seinwezen gaat nog centraler staan en krijgt meer regelruimte om de kwaliteit te beïnvloeden. Dit kan natuurlijk alleen als teams en infragebieden zo worden ingericht dat je als individu ook echt invloed kunt uitoefenen op 'jouw' stuk infra. Eigenaarschap staat hierbij centraal.

Dit verwachten wij van jou

De Monteur Seinwezen die wij zoeken vindt het uitdagend om met specialisten samen te werken en heeft een passie voor techniek. Verder beschik je over:
 • Afgeronde MBO-opleiding niv. 3 richting elektrotechniek
 • Affiniteit met seinwezen, spoorgebonden installaties
 • In bezit van geldige certificaten die jou bevoegd maken te werken als monteur seinwezen beveiligingsinstallaties.
 • Actieve houding en mee denken met de organisatie.
 • In het bezit van een rijbewijs B.
 • Woonachtig in het werkgebied

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail is in Nederland het grootste spoorbedrijf. Met onze ruim 1.800 medewerkers verzorgen wij vernieuwings- en onderhoudswerkzaamheden op spoor-, tram- en metrogebied, kabelwerk, bovenleidingwerk en installatietechniek. Alles met het doel de trein te laten rijden. In Nederland hebben we ongeveer 50% van het spoorwegnet in onderhoud: circa 2.800 kilometer spoor, 60 km lightrail, 2.500 kilometer bovenleiding, 2.000 wissels, 700 overwegen en 650 bruggen. Naast onderhoud, vernieuwing en nieuwbouw van het spoor ondersteunen wij vanuit Nederland andere landen met onder meer assetmanagement, monitoring en inspectie, groot spoormaterieel en railvervoersdiensten. 

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je jouw ambities vorm kunt geven. Als Monteur Seinwezen is het hard werken, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je beschikt over 25 vakantiedagen en 23 ADV dagen. En je wordt rijkelijk beloond wanneer je nachten en weekenden werkt.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Rodney Becker (Recruiter) via  rodney.becker@strukton.com    of bel nummer 06-21159816. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op  LinkedIn FaceBook of  Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via