Trainee Bouw en Techniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBOWO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Heb jij opleiding Bouwkunde afgerond, liep jij in jouw klas voorop? Ben je niet ouder dan 27 en zoek jij een plek waar jezelf kun klaarstomen voor een succesvolle carrière? Weet jij ons dan ook te verassen? Wordt Trainee Bouw en Techniek

Dit ga je doen

Het traineeprogramma wordt door Strukton Worksphere gezien als een mogelijkheid voor jonge professionals om te ontdekken waar hun kwaliteiten en ambities liggen en waar deze het beste tot hun recht komen binnen onze organisatie. Strukton Worksphere ziet deze jonge professionals als een investering in de kwaliteit van onze organisatie; de managers van de toekomst! Voor jou is het een mogelijkheid om te laten zien wat je onze organisatie te bieden hebt en daarmee kan dit uitmonden in een  uitdagende baan na je traineeship. Wij bieden je een mooie kans om je te profileren binnen onze organisatie, maar we verwachten daar ook wel iets voor terug.

In een periode van 2 jaar verdeeld over 3 perioden van circa 8 maanden werk je op verschillende afdelingen. Tijdens je werkzaamheden word je begeleid door ervaren en deskundige collega’s. Al doende doe je werkervaring op en krijg je een podium om je talenten te laten zien. Daarnaast krijg je  inzicht in je eigen mogelijkheden en ambities. Strukton biedt je geen vastomlijnd traineeprogramma aan, maar een programma dat is afgestemd op jou. De 3 afdelingen waar je wordt ingezet worden in overleg gekozen zodat deze aansluiten bij jouw kwaliteiten en wensen maar ook de wensen van Strukton. Naast het werk neem je deel aan het Struktonbrede FIT-programma; een opleidingstraject van 2 jaar waarin met name je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tijdens het hele traineetraject krijg je een mentor toegewezen waarmee je samen je ontwikkeling bespreekt en die je wegwijs maakt binnen onze organisatie.

Dit verwachten wij van jou

Zoals gezegd zien wij het traineeship als een investering in jou, maar ook in onze organisatie. Daarom verwachten wij van onze trainees dat ze ook iets toevoegen aan onze organisatie. We willen graag merken dat je er bent. Zorg dus dat je opgemerkt wordt. Dat doe je door nieuwe methoden en technieken vanuit je opleiding mee te nemen, door kritische vragen te stellen en je te profileren. Wij faciliteren je traineeship, maar je voert zelf de regie Ons gezamenlijk doel  is dat we jou aan het einde van je traineeship op een uitdagende functie plaatsen, waar je een start kunt maken voor de rest van je succesvolle carrière.

Voor wie is het traineeprogramma

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Je hoort bij de top-afstudeerders in jouw jaar
  • Je bent niet ouder dan 27 jaar
  • Je bent leergierig, ondernemend, makkelijk communicerend en ambitieus.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via