Onderhoudscoördinator

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Strukton Worksphere is op zoek naar een procesmatige en organisatorische onderhoudscoördinator. Als onderhoudscoördinator zorg je er voor dat de onderhoudswerkzaamheden aan de gebouw gebonden installaties worden uitgevoerd. In deze functie ga jij werken voor onze klant gevestigd in Utrecht. Het is een afwisselende baan waarbij jij als een spin in het web fungeert.

Als onderhoudscoördinator ga jij werken op locatie bij onze klant. Onze klant is gevestigd in Utrecht en stelt hoge eisen aan hun gebouwen. Door het planmatig uitvoeren van het onderhoud maken wij de verwachtingen van onze klant waar. Als onderhoudscoördinator ben jij betrokken vanaf de implementatie van het onderhoudscontract tot en met het verstrekken van de onderhoud rapportages aan onze klant. 


In deze functie komen de volgende taken voor:

 • Opstellen en borgen van de onderhoudsplanningen;
 • Voorbereiden van de onderhoudswerkzaamheden;
 • Inplannen van de monteurs;
 • Verwerken van de onderhoudswerkzaamheden;
 • Optreden als contactpersoon voor de klant, eigen personeel, leveranciers. 

Als onderhoudscoördinator heb jij een grote verantwoordelijkheid. Jij bent zelfstandig verantwoordelijk voor het technisch- en administratief voorbereiden, de implementatie en de afwikkeling. Jij beheert de contracten en vindt het dan ook een uitdaging om de marges op het contract te realiseren. 

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Als onderhoudscoördinator kan je van ons het volgende verwachten:

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner;
 • De kans om je te ontwikkelen;
 • Werken bij onze grote klant in Utrecht;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé; 
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

Dan krijg je samen alles #voorelkaar.

Dit verwachten wij van jou

Wij verwachten van onderhoudscoördinator een gestructureerde en procesmatige werkwijze. Jij hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding. Jij hebt een affiniteit met de techniek en bent organisatorisch en commercieel sterk.

 

Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij goed kunt communiceren en durft met onze klant mee te denken, je bent een teamspeler en hebt een oog voor samenwerking. 

Sollicitatieprocedure

Word jij onze onderhoudscoördinator? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via