Projectcontroller

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht/Amsterdam

Dit ga je doen

Ben jij degene die als Projectcontroller met scherpe analyses en enthousiasme onze organisatie verder helpt het bij het controleren van het perspectief van aansprekende projecten en contracten?

Als Projectcontroller ben jij onderdeel van het lokale business control team, samen het financiële geweten van de regio Noord-West / Midden. Deze regio heeft vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Elst. Jouw standplaats wordt Amsterdam of Utrecht. Het is een functie voor 40 uur per week.

Je bent verantwoordelijk voor de financiële advisering en correcte projectadministratie. Tijdens de uitvoering van projecten en contracten draag je bij aan actief financieel en risicomanagement. Daar denk je vooral in kansen en mogelijkheden. Uiteraard zonder dat je de risico's uit het oog verliest.
Daarnaast ben je sparringpartners van onder andere projectleiders, contractmanagers en managers operations. Vanuit uw rol voorzie je hen van interne projectrapportages. Je signaleert en adviseert op basis van cijfermatige analyses en risico's binnen groeiprojecten en bedrijfsprocessen. Met het overdragen van financiële kennis en het enthousiasmeren van jouw sparringpartners zorg ervoor dat de organisatie elke dag een beetje beter wordt.

En verder? Je support de business controller bij het opstellen van de maandrapportage, de jaarafsluiting en het operationeel plan.  

Wat wij jou bieden?

 • Een zelfstandige functie waarin stevig aanspraak wordt gemaakt op je intellectuele capaciteiten en financiële kennis;
 • Een plek binnen een enthousiast, ambitieus en deskundig team in een organisatie met een open en informele werksfeer;
 • Uitstekende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams zijn het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, seconden verder en een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd van de handen en sowieso het hart.
Dan Krijg je alles alles #voorelkaar.

Dit verwachten wij van jou

 • Je diploma over een (financiële / bedrijfskundige / juridische) HBO- of WO opleiding;
 • Enkele jaren werkervaring, binnen een projecten bedrijf is een pre;
 • Je hebt affiniteit met bouw en techniek projecten;
 • Je bent gedreven, zelfstandig, ambitieus en initiatiefrijk;
 • Je bent cijfermatig en analytisch vaardig, nauwkeurig in je werk, kunt goed plannen en organiseren en bent in staat een onafhankelijk oordeel te vormen;
 • Je hebt integriteit hoog in het vaandel;
 • Je vindt het leuk om voortdurend bezig te zijn met structureren, optimaliseren en professionaliseren van processen en je werkzaamheden;
 • Je bent communicatief vaardig en een teamspeler. 

Meer weten & solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure van de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Kim Rolf von den Baumen (HR Manager Staf), telefoonnummer 06 - 10977854. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Geerten Giskes (Controller) via telefoonnummer 06 - 55820666 of reageer direct via onderstaande link.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via