Calculator /Engineer E

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle

Dit ga je doen

Jij bent een vak volwassen Calculator/Engineer E die onze (Service-) projecten bij onze mooie opdrachtgever LUMC van ontwerp tot calculatie en aanbieding begeleidt. 

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en interpreteren van de projectgegevens op uitvoerbaarheid, met betrekking tot risico’s en aanpak.  Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over uiteenlopende complexe technische vraagstukken en je bent verantwoordelijk voor het verrichten van zeer complex ontwerpwerk. Je werkt ontwerpen van het pakket van eisen op technisch gebied uit en bedenkt alternatieve oplossingen en stelt kostprijs begrotingen op. Tevens houd jij je bezig met de voortgangsbewaking, controle, bijsturing uitbesteding, ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologie en het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden op het gebied van calculatie. Je calculeert kostprijzen voor installaties met een uiteenlopende moeilijkheidsgraad aan de hand van bestekken en/of andere specifieke informatie.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Je werkt voor een mooie opdrachtgever (LUMC);
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en tenminste  5 jaar werkervaring in soortgelijke werkzaamheden;
  • Je kunt goed organiseren en werkt planmatig en gestructureerd. In hectische situaties houd je overzicht en weet prioriteiten te stellen;
  • Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jeffrey Vreugdenhil, Recruiter Capelle a/d IJssel, telefoonnummer 010-258 28 13.  

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via