Contractmanager Bouw

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Groningen of Leeuwarden

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een ondernemende Klantmanager Bouw die meerdere (multidisciplinaire) beheer- en onderhoudscontracten gaat leiden en uitbouwen.

Dit ga je doen

Als contract- / klantmanager sta je voor klanttevredenheid en een goed rendement. Ondernemerschap is dan ook je tweede natuur. Je bent verantwoordelijk voor het managen van lopende beheer- en onderhoudscontracten en voor acquisitie van BCW-/ regiewerk en projecten. De contracten kennen een bouwkundige hoofdcomponent, maar kunnen ook techniek (E/W) bevatten. Bij voorkeur willen we integraal dienstverlener (B,E&W) zijn en kan naast hard FM ook soft FM onderdeel uitmaken van een contract. Je bent een uitstekende relatiebouwer die de contractpartners adviseert en aanstuurt op doorontwikkeling, contractuitbreiding en -verlenging. In de tenderfase ben je intensief betrokken bij het tendertraject van jouw nieuwe beoogde klant / contract. Je geeft operationeel leiding aan de contractbeheerder / voorman of beheertechnicus van jouw contracten, stemt samen af hoe de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en werkt intensief samen met de afdelingen Development en Operations Support. Je bent financieel verantwoordelijk, en rapporteert maandelijks aan zowel klant als aan de Manager Operations.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jos van der Vegt (HR Manager), telefoonnummer 06-20413303.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Dit verwachten wij van jou

Dit verwachten wij van jou

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde bouwkundige Hbo-opleiding, aangevuld met kennis op het gebied van (technische) bedrijfskunde, commercie en facilitair management;
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in het leiden van complexe onderhoudscontracten. Je bent klantgericht en weet zijn behoeftes te vertalen in technisch organisatorische oplossingen;
  • Je kunt goed overtuigen, werkt planmatig en gestructureerd, en hebt overzicht;
  • Afhankelijk van je woonplaats krijg je Groningen of Leeuwarden als standplaats, je bent op beide vestigingen actief en bereid door Noord Nederland te reizen naar opdrachtgevers.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via