Stagiair Civiele Techniek Fundaties Duitsland

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Heb jij het in je om flexibel te werken en vind je het leuk om jouw theoretische kennis daadwerkelijk in de praktijk te brengen en dat deels in het buitenland? Wil jij graag in een internationale setting een uitdagende meewerkstage volgen waarin je jezelf in een razendsnel tempo richting een young professional kunt ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Strukton International is actief op de internationale markt met projecten binnen en buiten Europa waarin alle specialiteiten van Strukton Groep bijeen komen. Momenteel zoeken we voor een project in Duitsland een stagiair Civiele Techniek die ons kan assisteren bij de bouw van fundaties voor hoogspanningsmasten in Duitsland.

Dit ga je doen

Als stagiair civiele techniek word je als volwaardig teamlid beschouwd. Je assisteert op het project in Noord-Duitsland. Op locatie ben je mede verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van het project. Daarnaast ga je aan de slag op het hoofdkantoor in Utrecht waar je assisteert in tenders en werkvoorbereiding waarbij je je bijvoorbeeld richt op het maken van planningen, het regelen van de inkoop etc.

Dit is je afdeling

De werklocatie is op het hoofdkantoor van Strukton te Utrecht (Westkanaaldijk 2) en ook de bouwlocatie in Noord-Duitsland. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs voor personenauto’s.

Dit verwachten wij van jou

Opleidingseisen: HBO Civiele Techniek

Competenties:

  • Je bent een teamspeler;
  • Je pakt dingen graag op en verdiept je er snel in;
  • Je bent niet bang om door te vragen en initiatief te nemen;
  • Je bent leergierig en nieuwsgierig;
  • Je bent innovatief, een doorzetter en kunt goed zelfstandig te werk gaan;
  • Hoe beter je presteert, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt.

Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs voor personenauto’s.

Dit mag je van ons verwachten

Wij bieden jou een stage van 40 uur per week vanaf januari/februari 2018 (20 weken).

Je ontvangt een standaard stagevergoeding.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag voor 17 november a.s. tegemoet. Je kunt deze mailen naar si.hr@strukton.com of gebruik daarvoor de ‘solliciteer’ button onder deze vacature.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via