Tendermanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Oldenzaal

Ben jij in staat het beste in jezelf en je team naar boven te halen, zodanig dat je boven het maaiveld uitkomt op het gebied van het winnen van aanbestedingen? Ben jij graag vanaf de leadfase bij uitdagende civieltechnische projecten betrokken en wil jij invloed uit kunnen oefenen op wat je gaat doen en hoe je dat vervolgens gaat organiseren? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Tendermanager voor de afdeling Verwerving van Strukton Civiel Noord & Oost, iets voor jou?

Dit ga je doen

Als Tendermanager bij Strukton Civiel Noord & Oost ben jij verantwoordelijk voor het projectmatig organiseren van inschrijvingen op aanbestedingen met als einddoel een kwalitatieve aanbieding waarmee je Strukton Civiel weet te onderscheiden. Dit doe je uiteraard niet allemaal alleen, maar in teamverband met onder andere begroters, planschrijvers en projectcoördinatoren. De grootte van het team is afhankelijk van de complexiteit van het project waarbij je samen met de Bedrijfsbureau Manager je teams samenstelt. Samen met de Bedrijfsbureau Manager heb je ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van medewerkers op de langere termijn. In de tenders stuur jij de teamleden aan en faciliteert daar waar nodig. Door in gesprek te zijn met onze klanten weet je de vraag van deze klant duidelijk in beeld te krijgen om vervolgens de winnende strategie met je team te bepalen. Deze strategie dient vervolgens samen met het team vertaald te worden naar een goede aanbieding. Zodra de tender gegund is draag je deze over aan de Projectmanager, maar je hebt de vrijheid om ook tijdens de realisatiefase betrokken te blijven. Wij zijn op zoek naar iemand die innovatief is op het gebied van (nieuwe) diensten en die beschikt over een winnaarsmentaliteit, tweede worden in dit vak is voor jou geen optie!

Je werkt meestal samen met je tenderteam op ons kantoor in Oldenzaal, maar af en toe ook op ons hoofdkantoor in Utrecht.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel Noord & Oost – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken is een echte doorzetter, staat stevig in zijn schoenen, is nadrukkelijk resultaatgericht en accepteert niet zomaar een nee. De lat hoog leggen zit in je natuur. Je bent organisatorisch sterk, beschikt over een flinke dosis ondernemerschap, hebt een sterk gevoel voor commercie en bent een echte kartrekker.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding technische bedrijfskunde of civiele techniek
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of relevante functies zoals Tender/EMVI coördinator of Tender/EMVI strateeg;
  • ervaring in het kwaliteitsdeel van aanbestedingen (EMVI & Best Value Aanpak);
  • ervaring in het kostprijsgedeelte van aanbestedingen (eisenanalyse, scopebepaling en calculatie);
  • ervaring in het ontwikkelen en coachen van medewerkers of wil je dit graag ontwikkelen?

Ben je enthousiast maar twijfel je aan je ervaring, aarzel niet om je cv op te sturen, want ook jong talent is welkom!

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je de mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kun je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is bespreekbaar. Een auto van de zaak is tevens onderdeel van de functie.

Neem contact op

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Djim Witjes, Bedrijfsbureau Manager, via 0541 584 111. Ben je enthousiast geworden over de functie van Tendermanager dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

 

Bij Strukton Civiel Noord & Oost houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via