Trainee projectverwerving

Vacature doorsturen
 
 • Dienstverband 32 - 40 uur
 • Standplaats Oldenzaal

Jouw passie: het verschil maken in het verwerven en uitvoeren van infraprojecten. Je doet dit door het vertalen van de klantwensen in een onderscheidende projectaanpak. Deze aanpak vertaal je afhankelijk van de vraag van de klant in bijvoorbeeld een EMVI plan, een planning of een risico beheersplan.

Dit ga je doen

Als Trainee projectverwerving werk je vanaf het begin aan je persoonlijke ontwikkeling. Learning-on-the-job staat daarbij centraal. Na een kort introductieprogramma word je dan ook direct ingezet op een van onze tenders als junior EMVI strateeg. Als junior EMVI strateeg combineer je je eigen kennis en ervaring met de kennis in het tenderteam, om een onderscheidende aanbieding op te stellen. Hiervoor is niet alleen technische kennis nodig, een commerciële attitude en omgevingssensitiviteit zijn zeker zo belangrijk. Onze projecten worden immers altijd uitgevoerd in een omgeving die eerst de lasten en dan de lusten heeft.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel Noord & Oost – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Houd jij ervan om eerst te denken en dan te doen, processen optimaal voor te bereiden en te bewaken? Ben jij die proactieve jong professional die met veel drive en met de juiste begeleiding zijn of haar talenten in de hoogste versnelling wil zetten? Heb jij het vermogen om out of the box te denken, ben je communicatief vaardig en ben je in staat relaties op te bouwen en te onderhouden?

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • een afgeronde Bachelor of Master opleiding in (civiele) techniek, (technische) bedrijfskunde of informatietechnologie
 • maximaal anderhalf jaar relevante werkervaring
 • minimaal stage- of afstudeerervaring bij een bouwonderneming of ingenieursbureau
 • affiniteit met procesmatig werken, commercie en ICT
 • teamplayer met oog voor samenwerking
 • analytisch vermogen
 • doelgericht
 • altijd gericht op resultaat voor de klant en Strukton Civiel Noord & Oost: effectief en efficiënt
 • je wilt leren en groeien

Dit mag je van ons verwachten

Binnen het startersprogramma van Strukton, het FIT programma, bieden we je een mooie mix van learning-on-the-job en persoonlijke groei. In 30 maanden stomen we je klaar voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Naast je werkzaamheden in onze tenders en projecten, word je voortdurend uitgedaagd je ook persoonlijk te ontwikkelen. We gaan je onder andere vragen ons - na 100 dagen - een terugkoppeling te geven over je ervaringen binnen Strukton Civiel Noord & Oost en dagen je uit een netwerk op te bouwen. Niet alleen binnen Strukton Civiel Noord & Oost, maar binnen heel Strukton. Samen met andere deelnemers van het FIT programma – die overal binnen Strukton werkzaam zijn – volg je trainingen en intervisiebijeenkomsten, bezoek je projecten en verdiep je je in een managementcase. Met je leidinggevende en mentor heb je regelmatig gesprekken om je persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Als je jouw traineeship met succes hebt afgerond stroom je uit binnen een van de reguliere functies binnen Strukton Civiel Noord & Oost. Misschien ben jij straks wel verantwoordelijk voor de voorbereiding van een project of werk je mee aan een tender? Of misschien heb je management ambities en competenties en word je op termijn projectleider van een uitdagend, nieuw project. Maar managen is geen must. Eén ding is zeker: we gaan je uitdagen het beste naar boven te halen en wij zien jou als het talent van de toekomst!

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kun je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Neem contact op

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Djim Witjes, Bedrijfsbureau Manager, via 0541 584 111. Ben je enthousiast geworden over de functie van Trainee projectverwerving dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

 

Bij Strukton Civiel Noord & Oost houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via