(Hoofd) Monteur Seinwezen Betuwe

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats 's-Hertogenbosch
Ben jij de ervaren (Hoofd) Monteur Seinwezen die graag werkt aan de elektrische installaties die gebruikt worden op het spoor in de Betuwe en ben je oplossingsgericht en een actieve speler in jou team? Dan is Strukton Rail op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als (Hoofd) Monteur Seinwezen ben je mede verantwoordelijk voor het storingsvrij houden van de aan jou toegewezen elektrische infratechnische systemen. Je draagt zorg voor de goede kwaliteit van de specifieke objecten en systemen door het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud. Het vroegtijdig signaleren van afwijkingen aan objecten en daarop actie ondernemen, ook buiten jouw eigen specialisme, is jouw specialisme. Het is jouw drijfveer om storingen te voorkomen, zodat de trein veilig en zonder verstoringen kan rijden. Op het moment dat er wel storingen zijn, los je deze op een veilige, efficiënte en kwalitatieve wijze op.

 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van werkresultaten uit de instructie(s). Daarbij neem je altijd veiligheid, kwaliteit en gezondheid in acht.
 • Als (Hoofd) Monteur Seinwezen benut je jouw specialistische en brede kennis en kunde van de infra en het contract zodanig dat storingen en afwijkingen voorkomen worden. Je bent gericht op het voorkomen van storingen en afwijkingen.
 • Je lokaliseert, analyseert en bespreekt storingen en afwijkingen en lost deze op.
 • Als (Hoofd) Monteur Seinwezen ben je breed inzetbaar voor algemene klussen over de techniekvelden heen.
 • Controleren van de naleving van KAM en veiligheidsregels door alle partijen en actie nemen bij afwijkingen.
 • Je werkzaamheden vinden plaats in het werkgebied de Betuwe. Je zorgt voor voortdurende kwaliteitsverbetering door van en met elkaar te leren.

Dit is je afdeling

In deze functie maak je deel uit van de het onderhoudsteam regio de Betuwe. De (Hoofd) Monteur Seinwezen gaat nog centraler staan en krijgt meer regelruimte om de kwaliteit te beïnvloeden. Dit kan natuurlijk alleen als teams en infragebieden zo worden ingericht dat je als individu ook echt invloed kunt uitoefenen op 'jouw' stuk infra. Eigenaarschap staat hierbij centraal.

Dit verwachten wij van jou

De (Hoofd) Monteur Seinwezen die wij zoeken vindt het uitdagend om met specialisten samen te werken en heeft een passie voor techniek. Verder beschik je over:
 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding niv. 3 richting Elektrotechniek of Energietechniek
 • Affiniteit met seinwezen en spoorgebonden installaties
 • In bezit van geldige certificaten die jou bevoegd maken te werken als Monteur Seinwezen Beveiligingsinstallaties.
 • Actieve houding en mee denken met de organisatie.
 • In het bezit van een rijbewijs B.
Ben je woonachtig in het PGO gebied de Betuwe en daar nu werkzaam en je wilt in het gebied graag blijven werken? Dan nodigen we je zeker uit om te reageren!

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je jouw ambities vorm kunt geven. Als Monteur Seinwezen is het hard werken, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je beschikt over 25 vakantiedagen en 23 ADV dagen. En je wordt rijkelijk beloond wanneer je nachten en weekenden werkt.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Voor vragen kun je contact opnemen met Rodney Becker Recruiter via rodney.becker@strukton.com of 06-21159816


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via