(Hoofd) Monteur Energievoorziening Betuwe

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats 's-Hertogenbosch
Ben jij de ervaren (Hoofd) Monteur Energievoorziening die graag werkt aan preventief onderhoud van de Railinfra en voer je daar waar nodig effectief storingsherstel uit? Wil je graag werken in PGO de Betuwe? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Dit ga je doen

Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening voer je reparatiewerkzaamheden uit aan de bovenleiding en aan de daarbij behorende draag- en betonconstructies. Een zeer afwisselende baan, want naast mechanisch sleutelen voer je ook elektrotechnische werkzaamheden uit. We zijn bekend met alle voorkomende spoor bovenleidingsystemen binnen Nederland. De werkzaamheden voeren wij uit met het meest geavanceerde materieel en natuurlijk altijd veilig.

Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening zullen jou de volgende taken worden toebedeeld:

 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van werkresultaten uit de instructie(s). Daarbij neem je altijd veiligheid, kwaliteit en gezondheid in acht.
 • Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening voer je zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden uit aan de bovenleiding en aan de daarbij behorende draag- en betonconstructies.
 • Je verricht metingen en controles.
 • De (Hoofd) Monteur Energievoorziening voorbereid de werkzaamheden zoals het verzamelen van materialen en gereedschappen.
 • Je werkzaamheden vinden plaats in het werkgebied PGO de Betuwe Je zorgt voor voortdurende kwaliteitsverbetering door van en met elkaar te leren.

Dit is je afdeling

Als (Hoofd) Monteur Energievoorziening maak je deel uit van de het onderhoudsteam PGO de Betuwe binnen Strukton Rail. Dit is een nieuw werkgebied  en biedt veel kansen. PGO de Betuwe zal worden uitgevoerd op basis van een geheel nieuwe filosofie. We gaan het onderhoud op een nieuwe manier organiseren, we halen de 'logheid' uit de oude structuren en samenwerking en richten de structuur zo in dat alles gericht is op het beste resultaat.
 
De (Hoofd) Monteur Energievoorziening gaat nog centraler staan en krijgt meer verantwoordelijkheid om de kwaliteit te beïnvloeden. Dit kan natuurlijk alleen als teams en infragebieden zo worden ingericht dat je als individu ook echt invloed kunt uitoefenen op 'jouw' stuk infra. Eigenaarschap staat hierbij centraal.

Dit verwachten wij van jou

Je vindt het leuk om met specialisten te werken en hebt een passie voor techniek. Verder beschikt de (Hoofd) Monteur Energievoorziening over:
 • Minimaal een afgeronde opleiding vanaf MBO niveau 3, richting Werktuigbouw, Elektro- of Energietechniek zoals bijvoorbeeld MTS, ROC richting EMSI, TSI of EMBI, TBI.
 • Wanneer je alleen een MBO Werktuigbouwkundige opleiding hebt dan zullen wij de Elektrotechnische vervolg opleidingen verzorgen zodat je goed goed beslagen ten ijs komt
 • Ervaring als Monteur Energievoorziening (EV) of Bovenleiding is een pre
 • Je deinst niet terug voor werken op hoogte, fysiek zwaar werk en het krijgen van vuile handen.
 • Actieve houding en meedenken met de organisatie
 • Woonachtig tussen de regio Den Bosch en de regio Nijmegen
 • In het bezit van een rijbewijs B

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 23 roostervrije dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte.
Wij vinden het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé. Daarom weet je van te voren hoe jouw rooster eruit ziet. Je werkt een week de dagdienst opgevolgd door een week de nachtdienst.  Je hebt minimaal twee vrije weekenden per vier weken.

Wanneer je al werkzaam bent als (Hoofd) Monteur Energievoorziening in het gebied PGO de Betuwe dan nodigen we je zeker uit om te reageren en de mogelijkheden te bepreken.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Rodney Becker (Recruiter) via  rodney.becker@strukton.com  of bel nummer 06-21159816. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via