Calculator

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Utrecht

We zijn allemaal weleens op zoek naar een nieuwe baan. Hoe groter hoe beter, horen we mensen weleens zeggen. Maar is dat wel altijd zo? Strukton infratechnieken wil jou op een heel ander vlak gaan uitdagen. Bij ons zit de uitdaging hem namelijk niet in de grootte van onze projecten maar in de omvang van jouw capaciteiten. Als calculator infratechnieken ben jij betrokken van begin tot eind: van tenderen tot zelf de werkmethodes bepalen en tot bijvoorbeeld het aansturen van engineers. Een vaste baan waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar ook veel van je verwacht wordt. Durf jij het aan?

Dit ga je doen

Bij grote projecten zie je vaak dat taken zijn opgedeeld en dat je heel specialistisch bezig bent. Dit is bij ons anders, jij gaat namelijk “alles” doen. Jouw deelname begint al bij tendernet. Jij houdt in de gaten welke projecten er online binnen komen en je helpt mee om het plan te schrijven. Nadat we het project toebedeeld krijgen visualiseer jij de situatie en maak je een ontwerp. Je bepaalt bijvoorbeeld de werkmethodes, de geschikte partners, het materiaal, je maakt de planning en je maakt de calculaties. Daarnaast lever je input voor de EMVI-plannen, houd je je bezig met projectbeheersing en risicomanagement en adviseer je het projectteam tijdens de uitvoering.

Hierbij houd je rekening met wat er in het contract staat en beschik je over goede prijzenkennis. Je bent steeds aan het kijken hoe we zaken verder kunnen optimaliseren. Je houdt daarom goed de marktkennis bij en je neemt af en toe een bezoek aan onze projecten. Niet alleen om te kijken maar ook om soms een handje mee te helpen zodat jij precies weet hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Op die manier kan jij nog betere plannen schrijven.

Wij houden ons voornamelijk bezig met kleinere rail gebonden betonwerken en met geluidschermen zowel bij het spoor als bij de weg. Deze projecten zijn veelal multidisciplinair, je werkt samen met onder andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in het spoor of in kabels & leidingen of bijvoorbeeld met de beheerder van het station.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Strukton Infratechnieken is gespecialiseerd in pers-/boortechnieken, schuif-/vijzeltechnieken, geluidswering en mastfundatie. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

Er worden veel taken aan jou toevertrouwd. We zouden het dan ook prettig vinden wanneer jij beschikt over en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je staat er echter nooit alleen voor. Je werkt veel samen met je directe collega’s met wie je altijd kunt sparren. Samen werken we hard, willen we graag resultaat behalen en groeien. Tegelijkertijd is het voor ons belangrijk dat de sfeer onderling goed is, zo is er zeker ruimte voor een grapje. We vragen van jou betrokkenheid, maar ook dat je je open stelt voor andermans mening.

Verder:

  • Heb je minimaal 5 jaar ervaring als calculator in de civiele betonbouw
  • Beschik je over HBO werk- en denkniveau
  • Heb je kennis van UAV GC en RAW-bestekken

Dit mag je van ons verwachten

Jij komt als calculator infratechnieken te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Strukton staat bekend om een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. We bieden je een baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage, 43 vakantiedagen per jaar en een leaseauto. Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, gebruik maken van gratis online trainingen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week), minder is bespreekbaar. Jouw standplaats is in Utrecht.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van calculator infratechnieken dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via