IJzerwerker/lasser

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland LBO
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Nieuwendijk

Er komt een buis van 40 meter aan op onze werf ter reparatie, hij is kapot gegaan tijdens het heien. Hier kom jij als ijzerwerker/lasser in beeld. Gelukkig… niet op jouw las ;) De buis zal gerepareerd moeten worden zodat de jongens in het veld weer verder kunnen met goed materieel. Maar je staat er natuurlijk niet alleen voor, je komt te werken in een klein en hecht team met zeer betrokken collega’s. En alsof dat nog niet genoeg is staat hier ook nog een goede financiële beloning tegenover. Iets voor jou?

Dit ga je doen

Als ijzerwerker/lasser bij Terracon Molhoek Beheer is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je iets aan het repareren, het andere moment ben je iets nieuws aan het bedenken en maken. Van klein werk tot groot werk, van een M10 boutje tot een HEB1000 frame. Best een afwisselende functie dus. Jij houdt van grof staal, van 8mm of dikker, waarbij je niet alleen het ijzerwerk doet maar je last je eigen werk ook af. Voor het lassen van de buizen maken wij onder andere gebruik van een poederdek lasmachine.

Samen met jouw collega’s ben jij ervoor verantwoordelijk dat de heiers hun werk kunnen uitvoeren. Maar je denkt ook mee over hoe we dingen kunnen verbeteren, makkelijker kunnen maken en waardoor dingen bijvoorbeeld minder snel kapot gaan. Het verantwoordelijkheidsgevoel binnen ons team is groot en we hebben hart voor de zaak. Als het werk stil ligt kost dat veel geld, dus dat gaan we met z’n allen oplossen. Het kan daardoor voorkomen dat je ook weleens een half uurtje of langer door moet werken. Maar als het dan gelukt is om alles af te krijgen zijn we trots op het werk. Tussen al dat harde werk door moet er ook gelachen kunnen worden natuurlijk, daarom is het ook belangrijk dat je tegen een geintje kunt!

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op onze werf in Nieuwendijk, maar je zal ook af en toe op onze projectlocaties moeten werken om terplekke het materieel te repareren.

Dit is je afdeling

Terracon-Molhoek Beheer BV te Werkendam behoort tot Strukton Civiel BV. Terracon-Molhoek Beheer BV te Werkendam omvat de werkmaatschappijen Terracon Funderingstechniek BV en Tubex BV, beiden actief op het gebied van speciale funderingstechnieken (ook in het buitenland) en Molhoek CCT BV, werkzaam op het gebied (gewapende)grond- en cultuurtechniek. Deze bedrijven voeren zelfstandig kleine tot grote projecten uit voor overheid en private opdrachtgevers. Meer informatie over Terracon, Tubex en Molhoek vind je op de websites: www.terracon.nl, www.tubexbv.nl en www.molhoek.nl

Dit verwachten wij van jou

Jij hebt hopelijk geen last van een ochtendhumeur, want jouw werkdagen beginnen om 7 uur ’s ochtends. Veiligheid is jouw hoogste prioriteit en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed zelfstandig werken en wij houden van collega’s die van aanpakken weten, dus jij gaat niet zitten wachten op instructies. Verder:

  • heb je minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan, bijvoorbeeld als scheepsmetaalbewerker of ijzerwerker;
  • ben je flexibel, dus het is voor jou geen probleem om een keertje extra vroeg te beginnen of lange dagen te maken, hier staat uiteraard een goede aanvullende vergoeding tegenover
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 48 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, corporate recruiter via (06) 43 83 82 75.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van ijzerwerker/lasser, dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via