Facilitair Coordinator

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Parttime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Zoek jij een baan als Facilitair Coördinator met een functie in een hecht en zeer vakkundig team? Wil je daarnaast meebouwen aan het uitbreiden van de facilitaire diensten binnen Strukton Groep?

Als Facilitair Coördinator ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor het coördineren en uitbreiden van de facilitaire dienstverlening van interne klanten van Strukton Groep. Je zorgt voor het nakomen van de gemaakte afspraken met jouw klanten. Schrijft en bespreekt kwartaalrapportages over de voortgang en het verbeteren van de dienstverlening. Binnen het team wordt gewerkt met portefeuillehouders ten aanzien van de verschillende diensten.

Tevens bereid je het financiële jaarplan voor en legt periodiek verantwoording af aan de klant en de exploitatiemanager van Strukton Groep Facilitair. Omdat je zelf verantwoordelijk bent voor het resultaat heb jij de touwtjes stevig in handen. Je hebt veel contact met je collega facilitair coördinatoren, servicedesk, inkoop en Strukton Vastgoed. Vakkennis, veiligheid en organisatietalent heb je hoog in het vaandel.

De klanten van Strukton Groep zijn in diverse regio’s werkzaam. Voor de functie is het noodzakelijk om te reizen naar o.a. Den Bosch, Elst, Amsterdam, Scharwoude en Hengelo. 

Wat wij jou bieden?

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • De kans om te werken bij aansprekende klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals Utiliteit (beheer en onderhoud), Rail en Civiele techniek;
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden waarover we graag met jou in gesprek gaan.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.
Dan krijg je samen alles #voorelkaar.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent vakinhoudelijk sterk, neemt graag de leiding, en regelt zaken die nodig zijn;
 • Je wordt gedreven door passie voor het vak, vakmanschap en ambitie en je wilt het altijd beter doen;
 • Ruime ervaring in het coördineren van diensten, financiële sturing en klantmanagement;
 • Je houdt het overzicht op het werk en communiceert makkelijk;
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Facility Management en minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Meer weten & solliciteren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Robert Pet, exploitatiemanager Strukton Groep Facilitair, op telefoonnummer 06-11563173of reageer direct via onderstaande link.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via