KAM coördinator

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Werkendam

Kwaliteit. Dat is waar jij voor staat, want voor jou is gewoon goed niet goed genoeg! Gaat jouw hart sneller kloppen van woorden als verbetercyclus, toolbox en werkplekinspectie? Wij zijn volop in ontwikkeling en blijvend in beweging en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Het aandachtsveld van onze werkzaamheden is heel gevarieerd. Zo houden wij ons onder andere bezig met heiwerkzaamheden, spoor gerelateerd werk, groenbeheer en civieltechnische activiteiten. Sta jij stevig in je schoenen en ga jij de aanjager zijn van ons KAM-beleid?

Dit ga je doen

De basis die staat en nu zijn wij op zoek naar een KAM-coördinator die het leuk vindt om een proactieve bijdrage te leveren aan het nog verder verbeteren van onze organisatie. Jouw primaire verantwoordelijkheid is het onderhouden en het behouden van onze ISO 9001, ISO 14001 en VCA-P certificaten. Daarnaast ben jij degene die ons KAM-managementsysteem beheert en onderhoudt. Ook de interne audits zullen door jou uitgevoerd worden. Incidenteel kan het voorkomen dat die ’s nachts of in het weekend plaatvinden. Daarnaast moeten er periodieke rapportages en analyses worden gemaakt. De belangrijkste formele terugkoppeling aan de directie zijn maandelijks de VGM prestaties en de KAM jaarrapportage. Jij stelt deze op en bespreekt dit met de directie zodat op basis daarvan ook voor het komende jaar de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Wij zijn er trots op dat we niveau 3 bereikt hebben op de veiligheidsladder, maar dat kan beter natuurlijk en het is jouw taak dit verder aan te vullen. Om het bewustzijn op het gebied van KAM binnen de organisatie te vergroten verzorg je in samenwerking met de veiligheidskundige voorlichting en organiseer je trainingen. Een veelzijdige functie dus waarbij jij hèt aanspreekpunt bent voor alle KAM-zaken!

Dit is je afdeling

Terracon-Molhoek Beheer BV te Werkendam behoort tot Strukton Civiel BV. Terracon-Molhoek Beheer BV te Werkendam omvat de werkmaatschappijen Terracon Funderingstechniek BV en Tubex BV, beiden actief op het gebied van speciale funderingstechnieken (ook in het buitenland) en Molhoek CCT BV, werkzaam op het gebied (gewapende)grond- en cultuurtechniek. Deze bedrijven voeren zelfstandig kleine tot grote projecten uit voor overheid en private opdrachtgevers. Meer informatie over Terracon, Tubex en Molhoek-CCT vind je op de websites: www.terracon.nl, www.tubexbv.nl en www.molhoek.nl

Dit verwachten wij van jou

Jij bent een echte duizendpoot en je bent flexibel, want je hebt intensief contact met alle lagen van de organisatie. Of dat nu met de directie is tijdens een overleg inzake het KAM-beleid of op projectlocatie met een grondwerker tijdens het uitvoeren van een werkplekinspectie of een interne audit. Je bent positief en praktisch ingesteld, niet alleen een denker maar ook een doener. Procesmatig denken is voor jou een vanzelfsprekendheid. Verder:

  • heb je minimaal mbo+/hbo werk- en denkniveau
  • heb je minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur ook enkele jaren in een vergelijkbare functie;
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ben je in het bezit van rijbewijs B, want je zal zeker 1 tot 2 dagen per week gaan reizen richting onze projectlocaties in het land en/of onze vestiging in Raalte.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 45 vrijedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. De standplaats is Werkendam, maar omdat er ook regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, corporate recruiter via (06) 43 83 82 75.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van KAM-coördinator, dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Wij houden van een open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via