Uitvoerder infra

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3 - 4
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Oldenzaal

Waarschuwing: jij wil hier straks ook nooit meer weg!
Wij werken aan grote geïntegreerde projecten, zo zijn we bezig met de N303 rondweg Voorthuizen, spoorverdubbeling Didam-Zevenaar en met de ombouw N34 Hardenberg (uitgevoerd in combinatie Floow). Je krijgt veel verantwoordelijkheid, het is jouw project en jij zorgt ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. Dit alles binnen een goede sfeer, waar we graag elkaar helpen en als team gaan voor het beste resultaat. Mensen blijven niet voor niets lang bij ons werken! Durf jij het aan?

Dit ga je doen

Jij bent als uitvoerder infra verantwoordelijk voor grote geïntegreerde werken tussen de 5 en 20 miljoen. Dit zijn projecten waar wegenbouw, rail en betonbouw bij elkaar samenkomen. De ombouw N34 Hardenberg is hier een goed voorbeeld van. Het werkgebied bestaat uit Zuid Drenthe, Achterhoek, Twente en noord Gelderland (niet verder dan Arnhem). De standplaats is Oldenzaal.

Wij gaan voor het maximale resultaat en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Jij stuurt jouw collega’s aan, zodat we onze planning gaan halen, draagt zorg voor kwaliteitsbewaking en je zorgt voor winstgevendheid. Dit doe je door leiding te geven, onze kostenraming goed bij te houden en het werk te controleren. Je houdt de administratie bij en maakt een goede planning van de werkzaamheden. Daarnaast ben je scherp op de veiligheid van je collega’s.

Verder neem je deel aan bouwvergaderingen, adviseer je de projectleiding en denk je goed mee. Is het maakbaar? Je hebt bijvoorbeeld invloed op het uitvoeringsontwerp. Ook werk je veelal met UAV-GC contracten en zorg je dat we ons houden aan deze voorwaarden.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

De functie titel klinkt heel uitvoerend, maar het is juist noodzakelijk dat je eerst denkt en dan pas doet. Welke actie levert het beste resultaat op? Daarbij beschik je over goede communicatieve skills en weet jij jouw collega’s zo aan te sturen dat ze enerzijds goede resultaten opleveren. En anderzijds dat ze met plezier met elkaar aan de slag gaan. Verder:

  • heb je meer dan 10 jaar werkervaring als uitvoerder;
  • heb je gewerkt in een multidisciplinaire werkomgeving;
  • beschik je over UAV-GC kennis.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer laagdrempelige, open en warme werkomgeving. Daarbij heb je bij ons een grote cirkel van invloed, je krijgt veel verantwoordelijkheid en de lijnen zijn kort wanneer er iets geregeld moet worden. Ook is er veel aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage, reiskostenvergoeding en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week).

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van uitvoerder infra dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via