Stagiair uitvoering Noorderbrug

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Maastricht

In 2018 zijn wij op ons project Noorderbrug op zoek naar enthousiaste stagiairs in de uitvoering!

Periode:

  • januari tot en met juli
  • juli tot en met december

Dit ga je doen

In deze stage ga je meelopen in het uitvoeringsteam op het project, zowel binnen als buiten. Je houdt je bezig met:

  • ontvangst en inname goederen
  • het bijhouden productiestaten, tellijsten, dagboek, administratie en bonnen
  • assisteren van collega's maatvoering
  • het bijwonen van overleggen met uitvoering, verkeersmaatregelen, kabels & leidingen en communicatie

Veel raakvlakken en leerpunten op gebied van bijvoorbeeld saneringen, ecologie, archeologie en niet-gesprongen-explosieven.

Dit verwachten wij van jou

Wij zoeken een enthousiaste student die graag het initiatief neemt en op zoek is naar een stage voor zijn of haar HBO-opleiding Civiele Techniek. Je bent gedreven en een echte aanpakker. Je verstaat de taal van de werkvloer.

Dit mag je van ons verwachten

Het onderscheidend vermogen van Rasenberg Infra zit hem in de mentaliteit van de mensen die er werken. Wij zijn inlevend, initiërend en innovatief. Dat zie je terug in de cultuur en de mensen. Met Rasenberg Infra denk je verder, groei  je verder en ontwikkel je verder.

Projectinformatie

http://www.noorderbrugmaastricht.nl/

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de stage Civiel Techniek Noorderbrug/Rasenberg Infra? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Mail naar HRM@rasenberginfra.nl o.v.v. stage Noorderbrug 2018.

Dit zijn wij

We staan bekend om ons asfalt en dit blijft een kracht. Maar Rasenberg Infra is veel meer dan alleen asfalt. We ontwikkelen complete infrastructuren, bouwen viaducten, leggen wegen en fietspaden aan en onderhouden verkeerstrajecten.

Als wegenbouwer met een missie, streven we naar een krachtig en duurzaam samenspel tussen weg en weggebruiker. Innovaties en technologieën ontwikkelen, waar zowel opdrachtgever als eindgebruiker veilig mee op weg kunnen. We willen voorop lopen in (technologische) ontwikkelingen en altijd met een buitengewone aandacht voor de leefomgeving. Met persoonlijke betrokkenheid in de regio, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via