Uitvoerder water

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Scharwoude

Wij krijgen het steeds drukker! Wij hebben projecten door heel het land, van demiwaterleidingen, het aanleggen van watertransportleidingen en tot het bouwen van gemalen. Dit doen we samen met ons hechte team. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en we beschikken over veel eigen materieel. Om succesvol te blijven hebben we jouw hulp nodig! Weet jij alles over leidingen of kom je hier graag meer over te weten? En neem jij graag de leiding? Sluit dan aan bij ons vaste team als uitvoerder water!

Dit ga je doen

Als uitvoerder water ben jij verantwoordelijk voor ondergrondse projecten tussen de 15.000 en tot boven de 10 miljoen. Dit zijn projecten waarbij je je onder andere bezighoudt met demi waterleidingen, het aanleggen van water-, transport-, distributie- en huisaansluitingen maar ook bijvoorbeeld met riolering, gemalen en persleidingen. Een voorbeeld is het net afgeronde project in Haren, waar we zojuist een watertransportleiding hebben gerealiseerd.

Jij kan ons helpen door ons team goed aan te sturen, zodat het werk binnen tijd en budget blijft. Jij bepaalt hoeveel materieel en collega’s er worden ingezet per project. Daarbij houd je goed rekening met de veiligheid van iedereen. Je komt in contact met veel andere mensen, zoals de opdrachtgever, maar ook aan onderaannemers, leveranciers en bijvoorbeeld de bewoners die vragen hebben. Verder is het mogelijk om je takenpakket uit te breiden, op basis van jouw interesses en kwaliteiten.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Jij weet alles over leidingen of je wilt hier alles over weten. Het is een pré wanneer je al werkzaam bent als uitvoerder water, maar ben je net klaar met je civiele opleiding dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld eerste monteur waters of voormannen die een stap willen maken. Wij zullen je dan helpen om te groeien in deze nieuwe rol. Daarnaast vinden wij zelfstandigheid erg belangrijk, jij durft zelf beslissingen te nemen. Ook kan jij je team te motiveren en weet je hoe je het over moet brengen. Verder:

  • Heb je een diploma behaald voor een civiele opleiding. 
  • Beschik je over een diploma uitvoerder water of ben je bereid om deze te behalen. Dat is een opleiding van ongeveer 3 a 4 maanden.
  • Heb je een basis kennis m.b.t. Excel en Word.
  • Ben je bereid om te reizen of in kost te gaan, gezien onze projecten verspreid zijn over heel Nederland. Daarin heb jij de keuze.
  • Woon je bij voorkeur in het midden van het land.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer laagdrempelige, open en warme werkomgeving. Je hebt te maken met een klein hecht team met korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen. Er zijn mogelijkheden om je takenpakket uit te breiden wanneer dit de wens is, er is veel aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage, reiskostenvergoeding en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel. Je krijgt een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. De functie is fulltime (40 uur per week).

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van uitvoerder water dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via