Werkvoorbereider infra

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Breda

Heb jij een passie voor infra en vind jij het leuk om in teamverband aan gave projecten te werken waarbij je veel vrijheid krijgt? Kom dan bij ons werken als werkvoorbereider! We hebben veel werk en mooie projecten. Je komt terecht in een jong en ambitieus team waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf met unieke kansen verder te ontwikkelen.

Dit ga je doen

Als werkvoorbereider infra ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, het bewaken en het bijsturen van onze projecten. Daarnaast ben je het aanspreekpunt op het bedrijfsbureau voor de projectleider en de uitvoerder.

Jij verzorgt de inkoop, stelt de planningen op en maakt de projectdossiers aan en houdt deze bij. Samen met de projectleider en de uitvoerder bespreek je wat de werkmethoden zijn en je adviseert en ondersteunt de uitvoering bij het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerkopstellingen. Het opstellen van werkbegrotingen en werk- en keuringsplannen behoort ook tot jouw takenpakket. Je verricht je werkzaamheden vanuit je kantoor in Breda en deels op de projectlocaties.

Een grote diversiteit aan werkzaamheden waarbij je veel contacten hebt, zowel intern als extern.

Dit verwachten wij van jou

Jij bent iemand die van afwisseling houdt, want bij ons is geen dag hetzelfde! Jij kunt daarom snel handelen, bent alert en actiegericht. Wij zijn op zoek naar een echte teamspeler, maar in deze functie is het ook belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken en dat je proactief bent. Daarnaast ben je assertief en wil je je graag verder ontwikkelen. Verder:

  • Heb je een bij voorkeur een afgeronde opleiding in de civiele techniek of technische bedrijfskunde op hbo-niveau
  • Heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de rol van werkvoorbereider (stage-ervaring mag je meetellen)
  • Heb je een goede beheersing van administratieve processen en heb je kennis van de aanwezige contractvormen in de markt zoals RAW en UAV-GC
  • Heb je goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime (40 uur per week), maar parttime (minimaal 32 uur per week) is eventueel bespreekbaar. Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, corporate recruiter, via 06-43838275.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van werkvoorbereider infra dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via