Functioneel applicatiebeheerder

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Utrecht

Ben jij een goeroe als het gaat om het beheren en optimaliseren van een ERP-applicatie? Komen jouw collega’s altijd naar jou toe met applicatie- of inrichtingsvragen? En beantwoord jij deze vragen met veel plezier? Kom dan ons enthousiaste team versterken als functioneel applicatiebeheerder! Een functie waarin je veel in contact bent met jouw collega’s van Strukton Civiel over onze applicaties en waar jij alle vrijheid krijgt om met ideeën te komen om deze applicaties te optimaliseren. Help jij mee, samen met jouw betrokken ICT-collega’s, aan de professionaliteitsslag van onze afdeling?

Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor, samen met jouw ICT-collega’s, dat iedereen binnen Strukton Civiel zo goed mogelijk hun werk kan blijven doen met onze applicaties. Naast dat jij je richt op het beheren van de ERP applicatie, wordt er ook van jou verwacht dat je een bijdrage levert aan de professionaliseringsslag van de afdeling. Denk aan het verbeteren van de servicegerichtheid en bijvoorbeeld aan het deelnemen van projecten om zo samen nieuwe ontwikkelingen door te voeren.

Jij bent in contact met Strukton Civiel collega’s, projectgroepen en leveranciers. Hierdoor weet je welke incidenten en wensen er zijn. Jij kan deze vragen goed analyseren en gaat op zoek naar de beste oplossing. Vervolgens informeer en adviseer jij de gebruikers over de beste mogelijke functionele mogelijkheden. Jij bent verantwoordelijk voor de inrichting en kwaliteit van de processen en applicaties. Om dit zo goed mogelijk te blijven doen, ben jij scherp op de ontwikkelingen naar de functionaliteiten in de applicaties. Verder zorg je voor gebruikersondersteuning, maak jij handleidingen en begeleid jij acceptatietesten door gebruikers.

Op dit moment zitten wij midden in een implementatieproces voor het ERP-systeem Navision. Een aantal bedrijven zijn hier al op over gegaan. Samen met jouw collega’s zorg jij dat dit systeem goed blijft draaien, voor het sturen en borgen van de kwaliteit en voor het juiste gebruik van Navision, zodat de informatievoorziening altijd correct en volledig is.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Jij wordt onderdeel van onze ICT afdeling in Utrecht, die bestaat uit ongeveer 25 mensen. Jouw collega’s zijn goed in hun vak en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en staan dan ook open voor input van iedereen. Als collega’s zoeken we elkaar dan ook vaak op om met elkaar te sparren en te overleggen, maar ook omdat we betrokken zijn met elkaar en zo nu en dan wel van wat humor houden.

Dit verwachten wij van jou

Jij hebt goede communicatieve vaardigheden die je inzet om in contact te komen met jouw Strukton Civiel collega’s en om hun belemmeringen en wensen boven tafel te krijgen. Jij neemt de regie bij het geven van advies en het aandragen van oplossingen. Jij durft hierbij ook buiten de kaders te denken en zet door tot dat je de juiste oplossing hebt gevonden. Daarnaast kun je goed zelfstandig te werk gaan, maar zoek je wel op de juiste momenten de samenwerking op met je collega’s. Ook voor de gezonde dagelijkse dosis humor. Verder:

  • beschik je over HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een financiële of service desk achtergrond;
  • heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie. Je hebt bijvoorbeeld in een projectteam gezeten, je bent key user geweest of je hebt een ERP-systeem geïmplementeerd. Je bent het gewend dat mensen bij jou komen met systeemvragen;
  • heb je ervaring met verschillende applicaties en bedrijfsprocessen, Navision is een pré.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer laagdrempelige, open en warme werkomgeving. Je hebt te maken met een klein hecht team met korte lijnen en open deuren, waardoor je snel kunt schakelen. Wij zorgen ervoor dat jij je kan blijven ontwikkelen en kan doorgroeien, we bieden bijvoorbeeld meerdere opleidingsmogelijkheden. Ook wordt er serieus geluisterd naar jouw input, krijg je de ruimte om te experimenteren en om te profileren.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage, reiskostenvergoeding en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel. Je krijgt een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. De functie is fulltime (40 uur per week), 32 uur is bespreekbaar. Als het gaat om de werktijden dan is er, in overleg met ons, veel mogelijk.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van functioneel applicatiebeheerder dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via