Senior functioneel applicatiebeheerder

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Utrecht

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ICT beter aansluit op onze processen binnen Strukton? Hoe kom je in contact met collega’s en hoe overtuig je ze om mee te gaan in de verbeterplannen? Zomaar wat vragen waar jij je mee bezig gaat houden in deze nieuwe functie. Beginnen jouw handen al te jeuken? Wij komen graag met je in gesprek en zijn al erg nieuwsgierig naar jouw innovatieve ideeën!

Dit ga je doen

Jij kijkt hoe de bedrijfsprocessen verlopen binnen Strukton Civiel. Op basis daarvan ga jij uitzoeken hoe we onze applicaties daar beter op kunnen inrichten, zodat de processen binnen ons bedrijf geoptimaliseerd kunnen worden. Dit zijn bijvoorbeeld systemen zoals ERP, CRM en Relatics. Vervolgens zal dit verbeterplan door worden gevoerd in de organisatie. Daarin willen we harmonisatie en uniformiteit. Hier ligt voor jou tevens een belangrijke taak. Jij zorgt ervoor dat jouw collega’s overtuigd zijn van dit plan, zodat ze je meehelpen en hun processen aan gaan passen. Jij bent bezig met verandermanagement. Hiervoor sluit jij je aan bij projecten en heb je veel contact met onze leveranciers, key-users en gebruikers, jouw Strukton Civiel collega’s. Een voorbeeld van een huidig project: We zijn nu bezig met de implementatie van het ERP systeem Navision. Zodra alle bedrijven over zijn, moet er worden gekeken hoe we deze applicatie verder kunnen optimaliseren. Jij gaat hier een belangrijke rol in spelen. Verder help je ook je minder ervaren collega’s en coach je hen om beter te worden in het vak.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Jij wordt onderdeel van onze ICT afdeling in Utrecht, die bestaat uit ongeveer 25 mensen. Jouw collega’s zijn goed in hun vak en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wij vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en staan dan ook open voor input van iedereen. Als collega’s zoeken we elkaar dan ook vaak op om met elkaar te sparren en te overleggen, maar ook omdat we betrokken zijn met elkaar en zo nu en dan wel van wat humor houden.

Dit verwachten wij van jou

Als senior functioneel applicatiebeheerder ben jij de schakel tussen de business en IT. Uit ervaring weet jij hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken. Je hebt je bijvoorbeeld al beziggehouden met het optimaliseren van financiële en logistieke processen. Lean, Agile en verandermanagement zijn voor jou geen onbekende termen. Daarbij komen jouw analytische vaardigheden goed van pas. Daarnaast beschik jij over goede communicatieve vaardigheden. Deze zet je in om goed in contact te komen met jouw Strukton Civiel collega’s en om te achterhalen wat de belemmeringen en de wensen zijn. Door jouw betrokkenheid en jouw overtuigingskracht weet je jouw collega’s te bewegen en met je samen te werken bij verbeterplannen. Ook heb jij het lef om nieuwe dingen te proberen en van de gebaande paden af te wijken om tot een verbetering te komen.

Verder: 

  • heb je een afgeronde HBO opleiding;
  • beschik je over circa 5 jaar ervaring als functioneel applicatiebeheerder;
  • heb je ervaring in het aan laten sluiten van applicaties op werkprocessen;
  • heb je ervaring met het maken van requirements, coördineren van testen, geven van trainingen en met het maken van documentatie;
  • is het een pré wanneer je de volgende certificaten hebt: ITIL, BiSL en ASL.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer laagdrempelige, open en warme werkomgeving. Je komt te werken op onze ICT-afdeling in Utrecht. Je komt terecht in een klein hecht team met korte lijnen en open deuren, waardoor je snel kunt schakelen. Wij zorgen ervoor dat jij je kan blijven ontwikkelen en kan doorgroeien, we bieden bijvoorbeeld meerdere opleidingsmogelijkheden. Ook wordt er serieus geluisterd naar jouw input, krijg je de ruimte om te experimenteren en om te profileren. Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage, reiskostenvergoeding en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, hebben we een personeelsvereniging en personeelsvoordeelwinkel. Je krijgt een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. De functie is fulltime (40 uur per week), 32 uur is bespreekbaar. Als het gaat om de werktijden dan is er, in overleg met ons, veel mogelijk.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38 30 57 19.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van functioneel applicatiebeheerder dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via