Aansturend monteur bruggen en sluizen

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3 - 4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Systems - Zwolle
Als aansturend monteur elektrotechniek bruggen en sluizen vinden je werkzaamheden afwisselend binnen en buiten plaats. Het is complex en uitdagend. En het gaat natuurlijk om te helpen bij een soepel verlopende infrastructuur.

Dit ga je doen

Als monteur elektrotechniek bij dit onderdeel van Strukton verricht je servicewerkzaamheden aan bruggen, sluizen, lijnwerkplaatsen, wasstraten en andere industriële installaties. Daarnaast ondersteun je projectgroepen voor infrastructurele projecten en heb je contact met diverse opdrachtgevers. Je maakt deel uit van een vaste projectgroep, maar ook zelfstandige werkzaamheden maken onderdeel uit van de functie.
Je vindt het leuk om werkzaam te zijn op diverse locaties in het gehele land. Ongeveer 80% van je werkzaamheden vinden buiten plaats op verschillende projecten, de andere 20% binnen (op het kantoor gevestigd in Zwolle).

Aard van de werkzaamheden:
o   Nieuwbouw en renovatie van hoofdzakelijk (niet spoorse) bruggen projecten
o   Aanbrengen van de elektrotechnische installatie / gecombineerd met werktuigbouwkundige aandrijvingen
o   Aansturen van collega monteurs
o   Overleg uitvoering met opdrachtgevers en nevenaannemers
o   Voor disciplines besturingstechniek installatiewerkzaamheden onderhoudshallen Nedtrain, etc.

 

Dit is je afdeling

Strukton Systems is internationaal actief in diverse specialistische vakgebieden in de elektrotechnische markt, binnen en buiten het spoor. De ruim 400 medewerkers van Strukton Systems houden zich vanuit vestigingen in Utrecht en Hengelo onder andere bezig met seinwezen en beveiliging, bovenleiding, telecom, tunnel- en technische installaties, monitoring, reisinformatiesystemen en hoogwaardige energiesystemen. Binnen Strukton Systems werken we samen met andere onderdelen van Strukton Rail aan innovaties en technologische ontwikkelingen.

Dit verwachten wij van jou

Naast een afgeronde opleiding  richting Elektrotechniek, Industriële automatisering of Mechatronica op tenminste MBO niveau 4 én minimaal 5 à 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, beschik je over:
 • Kennis van verschillende besturingsschema’s
 • Bereidheid om projecten in het gehele land te bezoeken en in het bezit van een geldig rijbewijs B
 • Goede communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Flexibiliteit (geen 9-tot-5 mentaliteit)

 

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Systems biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een marktconform salaris per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Milou Willems, Recruiter, via telefoonnummer: +31 6 11530580.
Heb je functie-inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Addie van der Bult, Productieleider, via mobiel +31 (0)6 319 64 725.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via