Productieleider Geometrietreinen (UFM)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Amersfoort
Als Productieleider bij Eurailscout zorg je voor de dagelijkse aansturing van meetspecialisten op de trein en zorg je voor een uitstekende uitvoer van onze meetprojecten op het spoor. Een zeer afwisselende job!

Dit ga je doen

Als productieleider werk je vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort en geef je uitvoering aan meetplannen en het opleveren van kwalitatieve meetdata, met behulp van UFM meettreinen. En conform de gemaakte contractuele afspraken. Je behoudt het overzicht over de uitvoering van de meetprojecten en stuurt daarbij een team aan van baan en bovenleiding meetspecialisten op de treinen die de baan- en bovenleidingmetingen verrichten. Je bent ervoor verantwoordelijk om kwaliteiten productie te leveren en binnen het gestelde budget, mensen en middelen in te zetten om de meetritten en metingen in goede banen te leiden. Op een veilige en efficiënte manier. Jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van het meetplan en dat het eindresultaat behaald wordt. Dat vraagt een sterke mate van initiatief, organisatievermogen en creativiteit in het vinden van oplossingen bij tegenslagen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen om de veiligheid op het spoor te vergroten.

 • Concreet zijn je taken:
  Uitvoering geven aan meetprojecten aan het spoor en bewaken van kwaliteit van de gegevens, veiligheid van onze mensen en kwantiteit van onze producties.
 • Signaleren van afwijkingen in de productieketen en het actief pakken van een voortrekkersrol voor het nemen van beheersmaatregelen.
 • Zorgdragen voor- en aansturen van de treinbemanning (meetspecialisten) en middelen en signaleren en oplossen van calamiteiten of issues.
 • Toezicht houden op de totale veiligheidsorganisatie en naleving van wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, arbeidstijdenwet en milieu.
 • Zorgdragen voor administratieve uitwerking rondom de uitvoering van meetprojecten en het verstrekken van uitvoeringsgegevens aan sleutelfiguren.

Dit is je afdeling

Deze functie valt onder de Operations afdeling van Eurailscout met standplaats op het hoofdkantoor in Amersfoort. Je zult af en toe ook naar meetlocaties door heel Europa moeten afreizen om je team te bezoeken. Je rapporteert aan de Productiemanager.

 

Dit verwachten wij van jou

In deze functie verwachten wij een hands-on werkmentaliteit maar tegelijkertijd een helicopterview. Een echte leider die een voortrekkersrol vervult en zelfwerkzaam is. Iemand die een sterk organisatievermogen heeft en denkt in oplossingen in plaats van hindernissen. Het is een fulltime functie (minimaal 36 uur). Verdere voorwaarden zijn;

 • Een afgeronde MBO technische opleiding
 • Minimaal 3 jaar relevante en recente, werkervaring met spoorconstructies en/of meettechnieken.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, op verschillende niveaus, met verschillende typen mensen en in staat om zowel vloeiend in het Nederlands, als Engels te communiceren in woord en geschrift. Duits is een absolute pré.
 • In het bezit van vakgerichte certificeringen zoals bv. basisveiligheid VCA zijn een pré.
 • Besluitvaardig en resultaatgericht, beschikkend over leiderschapsvaardigheden en een echte motivator voor zijn/ haar mensen.

Dit mag je van ons verwachten

Naast een marktconform salaris, een uitdagende functie inhoud en werkomgeving en fijne collega's bieden wij je in eerste instantie een jaarcontract met aansluitend een optie tot een vaste aanstelling. We zijn een organisatie waarin je zelfstandig en in teams veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatieven. Eurailscout kent bovendien goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een CAO à la Carte. Een lease auto en een smartphone behoren uiteraard tot de standaard arbeidsvoorwaarden voor deze functie.

Meer weten en solliciteren?

Heeft de functie jouw interesse gewekt en wil je meer informatie of heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Walter Slierings, Productiemanager, op  06-51808642, of met  Nazanin Sharif,  Recruiter via nummer 06-15539721. 
Ben je benieuwd of je mensen kent bij Eurailscout? Bekijk dan onze pagina op LinkedIn. Of check Facebook en Twitter.

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je direct reageren via de sollicitatiebutton.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via