Commercieel Medewerker binnendienst

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Wij maken je het graag moeilijk.

Kan niet bestaat niet. Bij GBN zijn we eigenwijs genoeg om grenzen ter discussie te stellen. Om steeds de uitdaging te zoeken en onze opdrachtgevers met onze vindingrijkheid te verrassen.
Ter ondersteuning van onze projectleiders zoeken wij een enthousiaste klantgerichte

Commercieel Medewerker binnendienst
(Utrecht)

Dit ga je doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de operationele afhandeling van offertes, meldingen, kwaliteit gegevens en soms zelf de financiën. Voor klanten ben je telefonisch een aanspreekpunt. Je werkt nauw samen met de projectleider. De functie kent zeer afwisselende werkzaamheden.

Dit verwachten wij van jou

Om succesvol en met plezier deze functie te kunnen uitoefenen, dien je te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte drive. Je werkt nauwkeurig en vindt werken volgens normen en procedures waardevol. Daarnaast ben je collegiaal en klantgericht en beschik je over een HBO opleiding (milieukunde, bedrijfskunde of civiel) bij voorkeur heb je  affiniteit met grond-, afval- en bouwstoffen en wil je bijdragen aan een circulaire economie. Een ambitieuze leergierige starter kan zich deze kennis natuurlijk ook snel eigen maken en dus kun je ook als starter op de arbeidsmarkt solliciteren naar deze leuke baan.

Dit mag je van ons verwachten

Een plezierige en resultaatgericht werkomgeving, waarin je regisseur van je eigen ontwikkeling mag zijn. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar aandacht is voor jou als persoon. We besteden als GBN aandacht aan jouw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed en marktconform.

Dit is GBN

GBN Groep is een multidisciplinaire organisatie gericht op het sluiten van de keten in grond-, bouw- en afvalstoffen. Door de grote flexibiliteit en het innovatief vermogen zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd merk en toonaangevende speler Alle producten en diensten vertalen wij naar integrale en onderscheidende oplossingen voor onze relaties. Vanuit eigen project- en verwerkingslocaties leveren we hoogwaardige en innovatieve producten. In al deze activiteiten komt onze visie samen, waarin wij materialen beschouwen als grondstof van en voor de toekomst!
Meer informatie over onze organisatie en deze vacature kun je vinden op www.GBN.NL.

Meer weten?

Heeft bovenstaande je interesse gewekt, maar wil je nog meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Martin Jorritsma of Berrie Klein. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 030 - 296 64 85.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw CV met motivatiebrief graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar HRM-Civiel@strukton.com, o.v.v. vacature medewerker binnendienst GBN of gebruik de solliciteer knop onderaan deze vacature.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via