Medewerker bedrijfsbureau

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Werkendam

Heb jij kwaliteit als fundament? En ben jij iemand die van verrassingen houdt en die het leuk vindt om veel ballen tegelijkertijd hoog te moeten houden? Bij ons is geen dag is hetzelfde en jouw to-do lijstje is nooit klaar… Dat maakt het nou juist zo leuk om bij Terracon te werken, het lijkt misschien standaard, maar dat is het nooit! Jij opereert je als spin in het web op ons bedrijfsbureau, iets voor jou?

Dit ga je doen

Als medewerker bedrijfsbureau heb je een veelzijdige rol. Jij bent degene die vanaf het voortraject tot en met de opdracht werk gaat oppakken en organiseren. Maar daar houdt het niet op, want ook tijdens de uitvoeringsfase van onze projecten heb jij een belangrijke rol. Het is namelijk jouw verantwoordelijkheid om gedurende het hele traject de contractuele belangen te waarborgen. Daarnaast ondersteun je Henk, onze manager bedrijfsbureau, door hem zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Maar ook Frans en Jeroen, onze calculator en constructeur, kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Zodra er een aanvraag binnen komt begint het voor jou. Je gaat de informatie die je hebt gekregen uitzoeken ordenen en beoordelen. Het is belangrijk om de voorwaarden en risico’s goed in beeld te krijgen, want alleen dan is het mogelijk om een passende aanbieding te schrijven. Daarna kunnen we gaan calculeren en de aanbieding maken. Jij draagt er zorg voor dat de aanbieding volledig en juist aangeleverd wordt zodat de opdracht ons gegund wordt. Zodra de opdracht gegund is gaat Henk in gesprek met de opdrachtgever en zal er door Jeroen een ontwerp gemaakt worden. Wij zijn als team verantwoordelijk voor het geheel, dus het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld ook een calculatie of een ontwerp moet maken.

Dit is je afdeling

Terracon is gespecialiseerd in funderingstechnieken, in Nederland en ver daarbuiten. Werken worden uitgevoerd door ons ervaren en bekwaam personeel met modern materieel en uitgebreide knowhow. Velen werken al jaren bij Terracon en zijn daardoor oplossingsgericht. De combinatie van kennis en ervaring maakt Terracon Funderingstechniek tot een specialist op het gebied van funderingen. Terracon Spezialtiefbau GMBH, gevestigd in Berlijn, voert funderingswerkzaamheden in Duitsland uit terwijl Terracon International BV projecten uitvoert in alle landen buiten de Benelux en Duitsland.

Dit verwachten wij van jou

Wij zoeken iemand die breed geïnteresseerd en een echte teamspeler is. Die houdt van veel afwisseling en het hoofd koel weet te houden wanneer de werkdruk stijgt. Je bent besluitvaardig, communicatief en organisatorisch sterk. Daarnaast heb je een flexibele instelling en ben je een harde werker. Jij houdt wel van een uitdaging! Verder:

  • Heb je hbo werk- en denkniveau
  • Heb je ervaring in de civiele branche, middels jouw opleiding of je werkervaring.
  • Ben je een organisatietalent. Jij werkt planmatig en gestructureerd
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Jij hebt veel specialisten om je heen die jou alles kunnen leren over ons vak.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week). Omdat er regelmatig gereisd zal moeten worden krijg je een auto van de zaak

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, corporate recruiter via 06-38305719.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over de functie van medewerker bedrijfsbureau dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Terracon houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via