Productieleider Ultrasoon Handmeten

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3 - 4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Eurailscout - Amersfoort
Voor Eurailscout zoeken wij een Productieleider Ultrasoon Handmeten (USH). Een veelzijdige baan met volop uitdagingen kun jij dat aan?

Dit ga je doen

Als Productieleider werk je vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort en geef je sturing aan meetplannen en het opleveren van kwalitatieve meetdata, met behulp van ultrasoon handmetingen, conform de gemaakte contractuele afspraken.
Je behoudt het overzicht over de uitvoering van de meetprojecten en stuurt daarbij een team aan van 15-20 Ultrasoon Handmeet Specialisten die de spoormetingen verrichten. Je bent ervoor verantwoordelijk om binnen de gestelde kwaliteitseisen productie te leveren en binnen het gestelde budget, mensen en middelen in te zetten om de metingen in goede banen te leiden. Op een veilige en efficiënte manier.
Als Productieleider zorg je dat het dagelijkse werk in jouw team goed wordt uitgevoerd en je signaleert mogelijkheden tot verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor het coachen, motiveren en ontwikkelen van de medewerkers in je team en je draagt mede zorg voor het werkplezier binnen het team. Je werkt nauw samen met andere teamleiders en vakgenoten aan de grootst mogelijke effectiviteit van de afdeling. Je bent samen met de planner en de werkvoorbereider Ultrasoon Handmeten verantwoordelijk voor het operationeel plan.
 

Dit is je afdeling

Je rapporteert samen met 3 andere collega Productieleiders aan de Productie Manager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle metingen die door Eurailscout voor klanten uitgevoerd worden.
Je team bestaat uit 15-20 Ultrasoon Handmeet Specialisten die in een ploegendienst hun werkzaamheden uitvoeren.

Dit verwachten wij van jou

Je bent bekend met operationele processen in een complexe omgeving. Je hebt affiniteit met Operationeel Management en resultaatgericht sturen. Je durft mensen aan te spreken op houding en gedrag. Je ziet het nut én organiseert het ontvangen en geven van feedback. Effectief communiceren en goed samenwerken zit jou in het bloed. Verder krijg je energie van het behalen van successen met jouw teamleden en stimuleert hen om het beste uit zichzelf te halen. Je bent sterk gericht op het verbeteren van resultaten, je neemt verantwoordelijkheid en geeft het ook. Tot slot ben je gebrand op een goede klantrelatie en het proactief managen van onze externe partners.
Je hebt:
 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 4;
 • Leidinggevende ervaring in het aansturen van teams;
 • Kennis en/of ervaring met operationeel management;
 • Affiniteit met techniek en bij voorkeur werkzaam geweest in een technische omgeving;
 • Werken in een klant-contact omgeving;
 • Ervaring in het opstellen van rapportages en het maken van analyses;
 • Ervaring met methodieken op gebied van continu verbeteren zoals LEAN, Agile, Scrum is een pré.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 7,7 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Eurailscout. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Eurailscout biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een goed salaris en aanvullende toeslagen per 4 weken (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • leaseauto.
 • 25 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Milou Willems, Corporate Recruiter, via telefoonnummer: +31 6 1153 0580. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via