Stage- / Afstudeeropdrachten Strukton Systems

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Hengelo
Wil je praktijkervaring opdoen? Leren terwijl je werkt, werken terwijl je leert? Kies je voor ons, dan krijg je er veel voor terug. Een dynamische werkomgeving, een uitdagende stageopdracht, goede begeleiding en een passende vergoeding.

Dit ga je doen

We hebben diverse uitdagende opdrachten waarvan de meeste te maken hebben met het ontwikkelen van nieuwe systemen (software, hardware, deels mechanische aspecten) en/of pilots. Hierbij maken we gebruik van moderne ontwikkel-omgeving(en) en tools. Ook zijn we Microsoft Goldpartner.

We zoeken studenten van verschillende studierichtingen met kennis van o.a. software (mobile app's, webbased, databases, applicaties), embedded software, elektronica/hardware en/of mechatronica. Daarnaast zijn studenten met een industrieel design en wiskundige achtergrond ook welkom. Voor diegene die zelfstandig wil werken, iets wil bereiken en accepteert fouten te maken: je bent bij ons van harte welkom!

Wij hebben een aantal opdrachten maar gaan ook graag met jouw het gesprek aan zodat je deel kunt uitmaken van je eigen opdracht! 

Dit is je afdeling

Strukton Systems in Hengelo richt zich op mobiliteitssystemen en monitoring systemen voor zowel rail- als niet-rail gebonden toepassingen. Nationaal en internationaal werken we aan hoogwaardige projecten. Onze expertise zetten we onder meer in voor energievoorziening, infrastructuur en (reizigers)informatiesystemen, seinwezen en elektrotechnische systemen in rollend materieel. Dankzij een nauwe samenwerking met de serviceafdelingen van Strukton Rail bieden wij totaaloplossingen, van concept tot en met de bedrijfsklare oplevering en nazorg. 
In de marktgebieden city- en railmobility, energie en (rail)infrastructuur leveren we oplossingen die aan de basis staan van de techniek van morgen. Meedenken met de klant, innoveren en ontwikkelen staan bij ons centraal.

 

Dit verwachten wij van jou

  • Je volgt een relevante opleiding op HBO-niveau, in de richting van Informatica, Mechatronica, Elektrotechniek, Industrieel Design of Wiskunde
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je neemt initiatief, bent nieuwsgierig en leergierig! 

Dit mag je van ons verwachten

Om het spoorvervoer nog aantrekkelijker te maken, denken wij altijd in grensverleggende oplossingen. Daarvoor kunnen we jouw kennis goed gebruiken. Jij kunt veel leren bij ons en krijgt genoeg kansen om je ambities vorm te geven. Daarnaast ontvang je een goede stagevergoeding  en begeleiding.

 

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button.

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Roel Westenberg, Manager System & Software Engineering, via 06-51092540.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Nazanin Sharif, Recruiter, via nazanin.sharif@strukton.com of via 06-15539721

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via