Digitale Marketing & Sales Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Parttime
 • Standplaats Groningen

Dit ga je doen

Wil jij met je werk nu eens écht verschil gaan maken? Dat kan! Als energieke Digitale Marketing & Sales medewerker bij de beste technische dienstverlener krijg je daar volop de kans voor, want Strukton Worksphere zoekt iemand die wil bouwen aan de  marketing en PR van onze dienstverlening! 

Kick jij op resultaten boeken en weet jij onze best bewaarde geheimen zichtbaarheid te maken en de aandacht te geven die het verdient? Strukton Worksphere houdt zich bezig met techniek en gebouwen. In de regio Noord-Oost gaat dat hartstikke goed en dat willen we zowel onze eigen mensen, als de buitenwereld laten weten! In de nieuw in te richten functie van Marketing & Sales medewerker ben jij verantwoordelijk voor de communicatie, (digital) marketing en PR van Strukton Worksphere, regio Noord-Oost (kantoren in Groningen, Leeuwarden en Deventer en opdrachtgevers in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en de kop van Gelderland).

Met je digital marketeerskills ben je verantwoordelijk voor alle online-uitingen en je weet onze regio onderscheidend online te positioneren en continu onder de aandacht te houden. Om als regio de commerciële doelstellingen te kunnen halen denk je na over een strategie waarvoor je vervolgens content creëert! Door jouw ideeën en inspanningen weet jij online zichtbaarheid van het merk Strukton Worksphere uit te bouwen.

 

Naast digitale marketing zijn er nog een paar leuke taken voor je weggelegd:

 • Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date zijn en houden van het CRM systeem. Je houdt een scherp oog op onze salesprocessen in CRM, denkt mee en bewaakt acties. Dat betekent soms ook streng zijn naar collega’s maar voor het goede doel, want jij gaat voor continu kwalitatief actueel overzicht van klantdata, leads en projecten. In dit kader onderzoek je ook de verbetermogelijkheden van KTO’s, data-analyse en eventuele andere onderzoeken.
 • Verder, en dat maakt je erg geliefd op kantoor, ben je de specialist en sparringpartner voor collega’s als het gaat om de intranet, e-mailnieuwsbrieven, social media en veel meer.  

Zoek jij je thuis in een dienstverlenende projectenorganisatie die (net als jij) barst van de ideeën, gedij je goed in de hectiek van deadlines en verschillende interne belangen binnen een commerciële B2B omgeving. 

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een regio waar van alles gebeurt en het tempo hoog ligt en waar de medewerkers trots zijn te mogen werken bij de beste technische dienstverlener!
 • Een ongedwongen en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen. Er is open communicatie maar ook zeker prestatiegerichtheid, dus als jij ook gemaakt bent om te winnen, maar graag zonder harde targets werkt, past deze baan je zeker!
 • Een goed salaris conform CAO Metaal en Techniek en nette secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij bijv. 25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen bij een fulltime aanstelling!
 • We bieden een functie +/- 24 uur per week; je werkdagen zijn in onderling overleg vast te stellen, maar de maandagochtend is voor ons “heilig”. We zien je graag wekelijks bij ons commerciële maandagochtendgebed aanwezig.

Over Strukton Worksphere 

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

Dan krijg je samen alles #voorelkaar.

Dit verwachten wij van jou

Wij zijn op zoek naar iemand met frisse ideeën. Iemand die gevraagd én ongevraagd advies geeft en durft onze traditionele gedachtes ter discussie te stellen. Iemand die zelfstandig kan werken en kan omgaan met de vrijheid van een solofunctie, waarin je overigens rapporteert aan de regiodirecteur. De baan is geschikt voor iemand die geniet van de afwisseling, complexiteit en uitdagingen die je tegenkomt in je werk. Iemand die weet wat hij/zij kan en wil, inspirerend en trots is op zijn/haar werk en bereikte resultaten.


Voldoe je daarnaast aan het volgende? Reageer dan snel!

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting marketing, communicatie, commercie of vergelijkbaar en tenminste 3 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring met de inzet van social media in een B2B-omgeving;
 • Je beschikt over schrijftalent voor zowel zakelijke correspondentie, commerciële uitingen als informele/interne berichtgeving.
 • Ervaring met SAP Hybris is een pré;    
 • Jij ziet wat er zo mooi is aan techniek en gebouwen.

Meer weten en solliciteren 

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jos van der Vegt, HR Manager,  telefoonnummer 06-20413303.

  

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via