ICT Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht
Als ICT Specialist binnen Strukton Rail is het jouw uitdaging om innovatieve en creatieve oplossingen te bedenken voor een optimaal gebruik en aansluiten van bestaande systemen.

Dit ga je doen

In deze nieuwe en vernieuwende rol binnen de afdeling ICT van Strukton Rail bekijk je hoe al onze systemen momenteel functioneren en op welke manier we de inzetbaarheid kunnen verbeteren. Met als doel het optimaliseren van het evenwicht tussen kosten, efficiëntie, dagelijkse beheersbaarheid (24/7) en gebruikersgemak. En daarmee is de sky the limit als je met goeie ideeën komt. Je vervult daarmee een spilfunctie tussen gebruikers, afdeling en systemen. Gedacht kan worden aan software delivery door bijvoorbeeld een software portal waarbij een medewerker zelf zijn software kan aanvragen, downloaden en installeren. Ook bieden we bijvoorbeeld een private Cloud aan. Samenwerken met de Cloudbeheerders is essentieel, evenals het doordenken in de gehele keten die erachter ligt, om zo de gebruikers optimaal te kunnen faciliteren.
Tenslotte neem je ook deel aan de afdeling systeembeheer en pak je allerhande werkzaamheden op die bijdragen aan de toegankelijkheid, beheersbaarheid en het gebruikersgemak van onze systemen.

Kenmerken:
 • Je werkt 50% in Utrecht en 50% landelijk vanuit Nijmegen, Den Bosch, Hengelo of Alblasserdam
 • Functie houdt het midden tussen netwerk- en systeembeheer en het doen van ontwikkelingen aan bestaande systemen
 • Veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden
 • Veel vrijheid en innovaties mogelijk

Dit is je afdeling

De afdeling ICT van Strukton Rail is een centrale afdeling met ca. 20 collega's en maakt op dit moment een zeer dynamische transitie door. Strukton Rail is aan het groeien en daarmee ook het aantal systemen (netwerk, server, software, telefonie). Ook veranderen de technieken en bewegen wij ons steeds meer in een internationale setting en in flexibel werken. Wij kennen een open, collegiale en toegankelijke sfeer waarbij wij graag staan achter onze klantgerichtheid en gebruiksvriendelijkheid.

Dit verwachten wij van jou

Denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Dan hopen we dat jij voldoet aan onderstaande wensen:
 • HBO werk- en denk niveau en relevante ervaring met ICT systemen en techniek.
 • Ervaring met MS Office is een must-have. Ervaring met Symantec CMS is een pré.
 • Ervaring met een gebruikersorganisatie, netwerk, kantoorautomatisering en telefonie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Pro actief type, servicegericht, nieuwsgierig, zelfstandig kunnen werken en eager voor de nieuwste technologieën.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Rail begeven we ons in een dynamische wereld en zitten we midden in een aantal markt- en organisatieveranderingen. Dit betekent dat met elkaar bouwen aan een innovatieve bedrijfsvoering. Van een decentrale organisatie naar een centrale organisatie, met behoud van een decentraal gevoel, én van landelijk naar een internationaal opererende organisatie. Met een scherp oog voor technologische ontwikkelingen en kwaliteit. Niet alles is in kannen en kruiken, maar dat is misschien ook wel de charme en geeft ruimte tot eigenaarschap en creativiteit.
Natuurlijk bieden wij meer dan prima arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair.
Zo bieden wij elke 4 weken een salaris en kun je bij ons genieten van 18 extra ATV dagen, naast je rechtmatige (25) vakantiedagen. Bovendien hebben wij tal van opleidingen, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. En tenslotte werk je natuurlijk bij een A merk organisatie in de spoorbranche.

Meer weten en solliciteren?

Reageer direct via de sollicitatiebutton of bel eerst met Marinda Agterberg- Visser, Recruitmentmanager, op 06 27022562
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via