(Senior) werkvoorbereider E

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Leeuwarden

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke (Senior) Werkvoorbereider E met potentie, die onze aangenomen werken en projecten in goede banen leidt.

Voor een Werkvoorbereider bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. De projecten variëren in omvang, we realiseren klussen van 25 K tot zo’n € 1 miljoen en ze zijn vaak in een bestaande en/of complexe omgeving en soms multidisciplinair van aard. Je hebt dan ook te maken met verschillende klanten en projecten en je haalt veel werkplezier uit jouw bijdrage aan lokaal ondernemerschap. Het werk zelf is zeer afwisselend, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je analyseert en interpreteert projectgegevens op uitvoerbaarheid, aanpak en risico’s. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering, hebt contact met monteurs en stemt regelmatig af met de projectleider/ -manager. NB: Mogelijk wordt je het vaste aanspreekpunt op een grote/vaste klantlocatie, je bent dan de rechterhand van de projectmanager en ontzorgt hem waar mogelijk.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een uitdagende functie voor een vakman of -vrouw met doorgroeimogelijkheden op langere termijn.
 • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen.
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs en de industrie.
 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de CAO M&T. 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde Mbo niveau 4 of Hbo-opleiding (elektrotechniek) en je kennis van wet- en regelgeving en normeringen is actueel. Affiniteit met safety & security projecten (BMI) is een pre;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie als Werkvoorbereider, Calculator, of Tekenaar/Engineer in de installatiebranche;
 • Je bent zelfstandig in staat enige teken- en engineeringswerkzaamheden te verrichten;
 • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens;
 • Goede vakkennis en vaardigheden vormen de basis voor je prestaties.

Meer weten en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden kun je bellen met Paula Wiardi (HR Manager regio Noord-Oost), telefoonnummer 06 - 1055 6124.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via