Werkvoorbereider Sprinklertechniek (projecten)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke Werkvoorbereider Elektrotechniek die onze Serviceprojecten in goede banen leidt.

Voor een Werkvoorbereider bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten. Ook het werk zelf is zeer afwisselend, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht.
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

  • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens;
  • Je hebt gedegen vakkennis van sprinkler installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin;
  • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-4 opleiding en/of een diploma VSI-B  en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. 

Meer weten en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of heb je vragen over de procedure of over de arbeidsvoorwaarden, neem dan contact op met Rob van der Heijde (Consultant), telefoonnummer 06 - 11332353 of Like Bosboom (HR Manager), telefoonnummer 06-11773371.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via