Engineer Sprinklertechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een praktijkgerichte Engineer Sprinklertechniek, die graag zijn tanden zet complexe installatieoplossingen.

Als Engineer bij Strukton Worksphere schrik je niet terug voor een complex stukje technisch ontwerpwerk. Je zet al je vakkennis en ervaring in bij het geven van adviezen over uiteenlopende elektrotechnische vraagstukken. Je hebt een brede oriëntatie op techniek, waardoor je gemakkelijk alternatieve oplossingen voor problemen kunt bedenken. Je analyseert en interpreteert projectgegevens op uitvoerbaarheid, aanpak en risico’s. Voor het uitwerken van programma’s van eisen, het opstellen van begrotingen en het coördineren van het calculatieproces neem je vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid. Je overlegt veelvuldig met je collega’s en neemt deel aan projectteambesprekingen. Voor jou gaat duidelijkheid boven alles. Of het nu gaat om leveranciers, externe of interne klanten: jij zorgt ervoor dat de afspraken helder zijn.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en deskundig team;
  • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen;
  • Een uitstekend salaris en zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden. 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde opleiding VSI B en VSI C minstens 5 jaar werkervaring in soortgelijke werkzaamheden.
  • Je kunt goed organiseren en werkt planmatig en gestructureerd. In hectische situatie houd je overzicht en weet prioriteiten te stellen. Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk.

Meer weten en solliciteren

Wil je meer weten over deze functie of heb je vragen over de procedure of over de arbeidsvoorwaarden, neem dan contact op met Rob van der Heijde (Consultant), telefoonnummer 06 - 11332353 of Like Bosboom (HR Manager), telefoonnummer 06-11773371.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via