Calculator / werkvoorbereider bouw

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Leeuwarden

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een ambitieuze Calculator (werkvoorbereider) Bouw die ons projectteam komt versterken.  

Wij zoeken een calculator die deze functie kan combineren met de werkvoorbereiding. Als calculator bij Strukton Worksphere ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent betrokken bij de bouw vanaf het begin tot en met het einde. Je hebt hart voor de bouw en je wordt daarin graag uitgedaagd. Je denkt mee in het bouwkundig ontwerp conform de regelgeving en voorschriften. Daarin zorg jij voor de kostprijsberekening van de wensen van onze klanten. Je bent in staat om zelfstandig prijzen te bepalen op basis van je ervaring. Je gebruikt je analytische kwaliteiten om tot een realistische calculatie te komen, de mogelijke risico’s in kaart te brengen en je advies kundig te onderbouwen. Steeds vaker werk je met digitale informatie die je tijdens de prijsvorming beoordeelt/toetst. Kortom, jij bent degene die voor Strukton Worksphere het verschil maakt!

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Dat je onderdeel gaat uitmaken van een gezellig en jong team van professionals;
  • Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling; het volgen van opleidingen en mogelijkheden tot zowel verbreding als verdieping in je vakgebied.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent technisch en analytisch sterk,  maar weet dat klantgerichtheid en collegialiteit minstens net zo belangrijk is;
  • Je werkt netjes, planmatig en gestructureerd;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4-opleiding richting Bouw en minstens een paar jaar relevante werkervaring als calculator.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Dirk Wietze Loijenga, Projectmanager, telefoonnummer 06-83840216 of Paula Wiardi, HR Manager, telefoonnummer 06-10556124.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via