Calculator Engineer Werktuigkunde

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO/ (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Maastricht

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Calculator Engineer Werktuigkunde en sta jij voor technisch hoogwaardige installaties (Heating, Ventilation, Air Conditioning)? Wil jij integraal samenwerken met E en B vanuit vestiging Maastricht-Airport voor uitdagende opdrachtgevers?

Als Calculator Engineer in regio Zuid denk je vanaf het allereerste moment mee over installatieoplossingen voor onze (veelal vaste) klanten in verschillende branches. Je bent een ervaren specialist in werktuigkundige installaties en bekijkt deze altijd vanuit een integrale benadering (W, E, M&R, B). Je werkt dagelijks samen met collega’s van deze disciplines (E, M&R, B) werk je vanuit ons kantoor Maastricht-Airport. Alle know-how die nodig is voor het ontwerp van nieuwe installaties of voorstellen om bestaande installaties te verbeteren.

De projecten hebben een totaalomvang tot circa 1 miljoen Euro, waardoor je altijd meerdere calculatiewerken tegelijk onderhanden hebt. Kortweg komt er elke 2-6 weken wel een nieuw project op je pad. Soms werkt je vanuit een bestek, soms op basis van een eigen opname. Je maakt een duurzaam ontwerp, gebaseerd op de Total Cost of Ownership voor de klant, waarbij je ook een raming (obv kengetallen) of een volledige calculatie doorrekent over een langere periode. Je weet met een integrale (W, E, B, M&R) aanbieding, in de vorm van ontwerp & calculatie, opdrachtgevers op een positieve wijze te verrassen. 

Dit mag je van ons verwachten

  • Je werkt voor grote opdrachtgevers (utiliteit) in zeer uiteenlopende branches
  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
  • Een bij de functie passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere maakt onderdeel uit van Strukton en is een beheer & onderhoudsbedrijf en daarnaast een ontwikkelende bouwer. Voor ons is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We bieden onze klanten een integrale aanpak van hun projecten in zowel Ontwerp en uitvoeringsfase. Uiteindelijk wensen onze opdrachtgevers betrouwbare, efficiënte en duurzame gebouwen en installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken tegen een zo gunstig mogelijke TCO.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt hbo werk en denk niveau door opleiding en/of ervaring (bijvoorbeeld HIT of MIT met aanvullende TVVL opleidingen) en minstens 5-10 jaar werkervaring in soortgelijke functie en branche.
  • Je kunt goed organiseren en werkt planmatig en gestructureerd. In hectische situaties houd je overzicht en weet je prioriteiten te stellen.
  • Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Paul Pecasse, Teamleider, telefoonnummer 06 - 464288405 of Sabina Bregten, HR, telefoonnummer 0646281173

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via