Projectleider Installatietechniek (kleine werken)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle aan den IJssel

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt voor de regiovestiging te Capelle aan den IJssel een ervaren en vaktechnische sterke Projectleider die leiding geeft aan de realisatie van installatietechnische projecten met een omvang van EUR 25.000 tot circa EUR 200.000  Het betreft doorgaans projecten binnen het E en W vakgebied die aanvullend op langlopende onderhoudscontracten bij onze opdrachtgevers worden uitgevoerd. In verband met de omvang van de Projecten heb je gelijktijdig meerdere projecten onderhanden en realiseer je jaarlijks een omzet van tussen de 2,5 en 3 miljoen. Je werkt nauw samen met de klantenteams van onze Beheer en Onderhoud afdeling.

Je geeft leiding aan meerdere kleinere projecten in de installatietechniek waarbij  verschillende  partijen betrokken zijn. Je draagt zorg voor een optimaal financieel resultaat en de realisatie van projecten binnen de overeengekomen eisen ten aanzien van prijs, tijd en kwaliteit. Je zorgt voor een goede afstemming en samenwerking en werkrelatie met alle betrokken partijen, waarbij je oog hebt voor de verschillende belangen. Je bent een natuurlijke leider en een uitstekend onderhandelaar, die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid en daadkrachtig beslissingen durft te nemen. Ook stuur je op motiverende en coachende wijze jouw team met interne en externe medewerkers aan.

Om deze projecten tot een succes te maken, maak je gebruik van alle kennis en expertise die binnen Strukton aanwezig is. 

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en deskundig team.
  • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen.
  • Een uitstekend salaris en zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden. 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en weet mensen te motiveren;
  • Je kunt uitstekend leiding geven en beschikt over veel overtuigingskracht, inlevingsvermogen en veerkracht;
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO of  HBO-opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde en minstens 5 jaar relevante werkervaring. 

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Marcel Coenen, HR Manager Regio Zuid-West, telefoonnummer 06 - 5109 2512.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via