Monteur koeltechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Amsterdam

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur koeltechniek. Als servicemonteur koeltechniek zorg jij er voor dat de koelinstallaties van onze klant, Tata-Steel in Velsen-Noord in topconditie zijn. Als monteur verricht je het onderhoud, inspecteer jij de koelinstallaties en werk je mee aan kleinschalige projecten. Is er een storing? Dan los jij deze ook op. 

Als servicemonteur koeltechniek werk je bij onze klant Tata-Steel in Velsen-Noord. Jij zorgt er voor dat de koelinstallaties optimaal werken. Jij bent binnen Tata-Steel de specialist op het gebied van koelinstallaties. Jij verricht het onderhoud, pakt complexe storingen op, voert keuringen uit maar je past zelf ook koelinstallaties aan of vernieuwt deze. Kortom, de functie van servicemonteur koeltechniek is een brede functie, waarbij geen dag hetzelfde is.

Als servicemonteur koeltechniek ben jij bekend met diverse koelinstallaties. Deze koelinstallaties kunnen zijn: airconditioningsinstallaties, VRV/VRF klimaatsystemen, warmtepompen, gekoeld-watermachnies en koel- en vriesinstallaties. Jij bent hiermee bekend en vindt het ook een uitdaging om deze installaties in topconditie te houden.

Naast bovenstaande werkzaamheden ben jij in staat om je eigen werk te organiseren. Hiermee bedoelen wij dat jij zelf zorg draagt voor een planning, de juiste materialen en een juiste rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden. Jij houdt contact met jouw collega’s maar ook met onze klant, Tata-Steel. Kennis van de techniek is de basis, maar jij zorgt er ook voor dat onze service uitstekend is en onze klant tevreden is. 

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton Worksphere staan de medewerkers centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Als servicemonteur koeltechniek kan jij van ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
  • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner;
  • De kans om je te ontwikkelen in de koel- en warmtetechniek;
  • Werken bij onze grote klant, Tata-Steel in Velsen-Noord;
  • Een gezonde balans tussen werk en privé; 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Dit verwachten wij van jou

Als servicemonteur koeltechniek verwachten wij dat jij naast jouw koeltechnische opleiding in bezit bent van een F-Gassen diploma categorie 2. Jij bent bereid om het diploma categorie 1 te behalen. Daarbij heb jij ervaring met verschillende koelinstallaties en vind je het belangrijk om netjes en gestructureerd bij onze klant te werken. 

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Word jij onze servicemonteur koeltechniek? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Heb jij vragen over de functie, sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden dan kun je contact opnemen met Elles Platenkamp (06 50 21 59 12).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via