Projectleider Safety & Security

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle

Dit ga je doen

Je bent een ervaren en vaktechnisch sterke Projectleider die leiding geeft aan de realisatie van installatietechnische projecten op het gebied van Safety & Security. In verband met de omvang van de Projecten heb je gelijktijdig meerdere projecten onderhanden. Je werkt nauw samen met de klantenteams van onze Beheer en Onderhoud afdeling. 

Geen dag is hetzelfde als je verantwoordelijk bent voor een project bij Strukton Worksphere. Je begeleid projecten van begin tot eind en draagt deze na afloop over aan de afdeling Beheer en Onderhoud.

Het uitdagende werk met enerzijds soms ambitieuze deadlines en anderzijds de vrijheid die je hebt, daar doe je het voor. Je geeft leiding aan een team van werkvoorbereiders, engineers en inbedrijfstellers. Je draagt zorg voor een optimaal financieel resultaat en de realisatie van projecten binnen de overeengekomen eisen ten aanzien van prijs, tijd en kwaliteit. Samen met het team verzorg je de realisatie van Safety en Security installaties bij onze klanten op het gebied van branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole en CCTV security management.

Je zorgt voor een goede samenwerking en werkrelatie met alle betrokken partijen, waarbij je oog hebt voor de verschillende belangen. Je bent een natuurlijke leider en een uitstekend onderhandelaar, die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid en daadkrachtig beslissingen durft te nemen. 

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en deskundig team;
  • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen;
  • Een uitstekend salaris en zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden. 

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en weet mensen te motiveren;
  • Je kunt uitstekend leiding geven en beschikt over veel overtuigingskracht, inlevingsvermogen en veerkracht;
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding en minstens 5 jaar relevante werkervaring. 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Pepijn Prins, Teamleider team techniek, telefoonnummer 06 54272290 of met Jeffrey Vreugdenhil, Recruiter, telefoonnummer 06 - 15058190.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via