Werkvoorbereider werktuigbouwkunde - beheer & onderhoud

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde die onze Serviceklussen in goede banen leidt.

Voor een Werkvoorbereider bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en regieklussen. Ook het werk zelf is zeer afwisselend, van calculeren tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht.
  • De kans om ervaring op te doen bij leuke opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, vastgoed en de overheid.
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Dit verwachten wij van jou

  • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens;
  • Je hebt gedegen vakkennis van elektrotechnische installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin;
  • Je hebt een afgeronde MBO 4-opleiding/HBO werk en denkniveau en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Arjen Roosjen, Groepsleider Operations regio Zuid-West, telefoonnummer 06-10977584 of recruiter Carli Burggraaf, telefoonnummer 06 14275290.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via