Facilitair Coördinator

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Parttime
 • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Zie jij het zitten? Het coördineren en naar een hoger plan tillen van schoonmaak, beveiliging, post, catering, receptiediensten, terrein onderhoud, binnengroen, buitengroen, beheer en onderhoud en ga zo maar door. 

Als Facilitair Coördinator bij Strukton werk je in een hecht team samen voor diverse Strukton-locaties. Binnen het team wordt gewerkt met portefeuillehouders ten aanzien van de verschillende diensten. Je krijgt ook een aantal in je portefeuille. Daarnaast krijg je je eigen toegewezen locaties in o.a. Den Bosch, Elst, Amsterdam, Scharwoude en Hengelo. Voor hen ga jij zelfstandig, vaak vanuit Utrecht, aan de slag in een coördinerende rol voor alle diensten. Regelmatig breng je een bezoek aan de locaties om je klant en hun vraagstukken goed te (leren) kennen. Elke interne klant vergt zo zijn eigen aanpak maar ook goede ideale coördinator weet jij hen ook mee te nemen in jouw vernieuwende, soms meer gecentraliseerde oplossingen.Je kunt je dus ook bewegen binnen de diversiteit die de verschillende interne klanten van je vragen, als mensen aan het denken zetten om zaken anders in te richten, bijv. door dienstpakketten samen te stellen van zaken uit te besteden. Maatwerk voor de klant blijft jouw ding, maar optimalisatie van (ook centrale) processen speelt altijd mee in je achterhoofd. 

Wat je concreet doet is dat je zorgt voor het nakomen van de gemaakte afspraken met jouw klanten. Jij durft te gaan staan voor de resultaten die je met je klant afspreekt en wint daarmee hun vertrouwen. Je schrijft en bespreekt kwartaalrapportages over de voortgang en het verbeteren van de dienstverlening. Tevens bereid je het financiële jaarplan voor en legt periodiek verantwoording af aan de klant en de exploitatiemanager van Strukton Groep Facilitair. Om alles #voorelkaar te krijgen heb je veel contact met je collega facilitair coördinatoren, servicedesk, inkoop en Strukton Vastgoed. Vakkennis, veiligheid en organisatietalent heb je hoog in het vaandel.

Wat wij jou bieden?

 • Natuurlijk bieden wij een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en een hecht team die je meeneemt in de wereld van Strukton;
 • De kans om te werken bij een gerenommeerde werkgever die actief is in civiele techniek, railsystemen, en techniek & gebouwen. Een werkgever die de voordelen biedt van een groot bedrijf, maar per locatie die je coördineert een cultuur kent van een klein bedrijf.
 • Natuurlijk bieden we een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden gemiddeld we ontmoeten je graag in gesprek gaan.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Facilitair Management en een 3 jaar ervaring in een praktische functie.
 • Je bent vakinhoudelijk sterk, neemt graag de leiding, en regelt zaken die nodig zijn;
 • Je wordt gedreven door passie voor het vak, vakmanschap en ambitie en je wilt het altijd beter doen. Je komt niet alleen om de spreekwoordelijke 'winkel te passen', maar bent gericht gericht op ontwikkeling;
 • Ruime ervaring in het coördineren van een ras scala aan diensten (dat is echt een pré), financiële sturing en klantmanagement;
 • Je houdt het overzicht op het werk en communiceert makkelijk.

Meer weten & solliciteren

Meer weten over deze functie van de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Robert Pet, exploitatiemanager Strukton Groep Facilitair, op telefoonnummer 06-11563173 van Kim Rolf von den Baumen (HR Manager) 06-10977854.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via