Maintenance Engineer

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Dit ga je doen

Heb jij jarenlange ervaring als technicus en wil jij de organisatie helpen hun installaties te verbeteren? Wil jij klanten en collega's adviseren en je kennis delen? Stuur jij voortaan op optimalisatie van technische installaties in de rol van Maintenance Engineer?

Als Maintenance Engineer bij Strukton Worksphere ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning bij het uitvoeren van het onderhoudsmanagement binnen bestaande contracten. Je stuurt op optimalisatie van de technische installaties van onze klanten en werkt daarin integraal en landelijk samen met de collega’s binnen Beheer en Onderhoud. Je voert conditiemetingen uit, maakt meerjarenbegrotingen, analyseert comfort- en energierapportages en adviseert op het gebied van onderhoud, energie, comfort en installatieaanpassingen, vaak onderbouwd met een business case. Als Maintenance Engineer ben je een expert op je vakgebied. Door je gevraagde en ongevraagde inbreng van kennis lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van de organisatie.

Wat wij jou bieden?

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Werken in een dynamische omgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
  • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.
Dan krijg je samen alles #voorelkaar.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt  een afgeronde HBO opleiding Techniek, beschikt over goede vakkennis waaronder NEN 2767 en/of RGD BOEI, bij voorkeur aantoonbaar met certificaat;
  • Je beschikt over adequate praktische technische kennis van installaties;
  • Je bent communicatief sterk, stressbestendig, in staat anderen te overtuigen en resultaatgericht;
  • Je kunt goed analyseren, werkt planmatig en gestructureerd.

Meer weten & solliciteren

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Of wil jij eerst eens meelopen met een maintenance Engineer om te ervaren of de functie iets voor jou is? Neem dan contact op met Anke van Leeuwen, Consultant, op telefoonnummer 06-22993202 of reageer direct via onderstaande link.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via