Servicemonteur Werktuigbouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Breda

Dit ga je doen

Strukton Worksphere zoekt een ambitieuze Servicemonteur die op klantgerichte wijze gebouwinstallaties in topconditie houdt.

Als Servicemonteur bij Strukton Worksphere ben je een echte vakman of -vrouw. Je hebt hart voor techniek en je wordt daarin graag uitgedaagd en wil je vakbekwaamheid uitbouwen. Gebouw gebonden HVAC-installaties zijn je passie. Je lost storingen op en voert onderhoud en reparaties uit. Je hebt oog voor de klant en zoekt naar oplossingen waarmee de klant het beste is geholpen. Vanzelfsprekend hoort een storingsdienst daarbij. Je signaleert mogelijke opdrachten en stelt soms ook een offerte op. Je onderhoudt nauw contact met collega’s in het klantteam (monteurs, technici, planner en beheertechnicus). Kortom, jij bent degene die het voor Strukton Worksphere bij de klanten doet.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Je krijgt gelegenheid je verder te ontwikkelen (zowel vakinhoudelijk als persoonlijk);
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.

Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming. We investeren in kennis en talentontwikkeling, kijken verder dan sec een CV en ervaring. Waar het om gaat is potentie en de juiste mentaliteit, flexibiliteit en skills: Met het hoofd of de handen en sowieso het hart.

Dan krijg je samen alles #voorelkaar.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent als allround service monteur in staat zelfstandig storingen op te lossen;
 • Je bent technisch sterk,  maar weet dat klantgerichtheid minstens met zo belangrijk is;
 • Je werkt netjes, planmatig en gestructureerd;
 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 2 of hoger), VCA vol en 0-2 jaar relevante werkervaring.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Bert Dam, Groepleider Operations, telefoonnummer 06 - 53997031. Of met Like Bosboom, HR Manager regio Zuid, telefoonnummer 06 - 11773371. 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via